Андреа отвърна на обидите на Деси Фотосесията! (виж какъв СМС й изпрати)

Андреа отвърна на обидите на Деси Фотосесията! (виж какъв СМС й изпрати)
Гласувайте за статията

Андреа не остана по-назад и отговори на нападките на Деси Фотосесията!

Деси Фотосесията обиди Андреа в скорошно интервю. Там тя заяви публично, че певицата ползва прекомерен фотошоп, за да не направи слаба. А реално била… ужас. И посъветва Андреа ако иска наистина да изглежда добре, да спре да нагъва и да се тъпче.

Андреа

Андреа отвърна на удара на Деси Фотосесията

Днес самата Андреа отвърна на обидата като го направи през страницата си в мрежата. Тя публикува и съобщението, което лично е изпратила до силиконката. Ето думите на половинката на Кубрат Пулев:

„По-добре малка пожъната нива да има¬ме, отколкото голяма непожъната. Защото малкото добро, което се отглежда, се умножава. Така е и в душата“ – Петър Дънов.

До всички млади момичета, които искат да станат известни с цената на всичко. Написах тези неща на едно момиче, за което ми беше жал. По време на кадрите на един от клиповете ни, помолих режисьора да я снима умишлено, за да не я злепоставя пред другите. Въпреки че екипът реши да не набляга на нея.

За съжаление получих негативна реакция и обвинения. Аз не се притеснявам от свободата на словото! Всеки има право да се показва в каквато светлина поиска. Искам само да дам съвет! Когато човек напада другите показва, че не е уверен в себе си!

Момичета, независимо колко сте слаби или дебели, вярвайте в себе си, бъдете добри и благородни! Чистата душа краси най-много човек! Обичам ви!!!“, написа Андреа преди час в профила си. А тук може да видите и съобщението й до Деси Фотосесията, написано на латиница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Андреа отвърна на обидите на Деси Фотосесията! (виж какъв СМС й изпрати)”

  1. Лола

    авг. 21. 2018

    Пфф, коя е пък тази Деса? Много страшна, бе, траверс направо:)

Добавете коментар