Мегз показа новата си колекция и сподели интересни неща за себе си!Миглена Каканашева - Мегз

с вълнение представи новата си колекция в мрежата. Паралелно с това дизайнерката призна доста лични неща за себе си и обяви, че вече се чувства истинска жена. А не онова истерично и объркано момиченце, което видяхме във Вип Брадър: [caption id="attachment_412053" align="alignright" width="240"]Мегз Мегз чак сега се почувствала истинска жена[/caption]

"Новата ни колекция PUT ‘EM HIGH вече е ОНЛАЙН. Може да я видите в сайта ни - http://megz.eu/category/novi

Има една песен на Stone Bridge - PUT ‘ EM HIGH. Любима ми е. Пее се Baby, let me be me. Бейби, остави ме да бъда себе си. Those were the words you gave me. Това бяха думите, които ми каза.. Never felt this way before... Никога не съм се чувствала по този начин преди... Не случайно си я слушам всеки път като си изпадна в моя си творчески свят... Точно това е за мен вдъхновението. Това е за мен работата ми - свободата да бъда себе си. Май и затова доскоро беше единствената ми любов. Защото никой никога не ме беше оставял до такава степен да бъда себе си... PUT ‘EM HIGH И: Кое e най-ценното, което ти дава работата ти? М: Много хубав въпрос. Най-общо казано три неща - сила, свобода и значимост. Мегз беше първото нещо, което ми показа, че съм способна. Че съм силна, че мога да градя и оцелявам. Това е неописуема сила. А когато имаш късмета да я усетиш докато си още дете - както се случи с мен - тя те опиянява. Започваш да си мислиш, че можеш всичко. Имаш свободата да бъдеш каквото искаш. И най важното - времето се свива. Млад си, имаш пари, решаваш сам ... каквото искаш е веднага твое.

Другото е социалната значимост. МЕГЗ ме кара да се чувствам потребна и важна. Все едно хиляди хора всеки ден ми казват - ей, ние избираме теб. Ти си важна. Ти носиш отговорност за нас. Това прави света ми цялостен. Дава ми смисъл и път, за който да се будя и да си вървя всеки ден...

И: Звучи като някаква приказка. Толкова ли е хубаво всичко? В реалния бизнес не е точно така. М: Много пъти е било приказка, много е било и кошмар. Не знам, вече нямам диагнози. Просто си живея и правя най-доброто, на което съм способна. Това е животът - просто вървиш и се учиш. Да, може би това е най-важното - с МЕГЗ, пораснах.

Виж само снимките на тази колекция и ги сравни с първите ми снимки, например. Днес се чувствам жена. Научих се на ред. Сега се стремя към спокойствие и организираност, вече просто не съм онова лудо момиче. Харесвам човека, в който се превръщам...", искрено споделя Мегз.