Елен Колева разтърси мрежата с неочаквана и много лична изповед!Чаровната актриса Елен Колева

от доста време насам е в усилено търсене на самата себе си. След множеството скандали и провалени връзки с милионери, писатели и прочие, хубавицата впери поглед навътре към душата си. [caption id="attachment_412528" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева се взря навътре в себе си, търси се...[/caption] Нейна много лична изповед обикаля мрежата от дни и събира все повече последователи. И хора, които напълно разбират и подкрепят Елен Колева. Ето какво признава тя, предаваме без редакторска намеса:

"Обръщам се назад от уважение към миналото, защото зная, че това последно обръщане ще остане в историята, от която бях част... За да продължа по дългия коридор към светлината се нуждая от минута време, която може да се превърне и във вечност!

Да преговоря със всичките си сетива онова, което беше и болеше и радваше и снабдяваше с огромни дози надежда... Аз съм аз, а ти си ти! Каквото и да подобряваме или изгубваме, същността е онова единствено нещо, което неизменно ни следва както и да се опитваме да имитираме, да бягаме, или сравняваме... Но без изгубването съм изгубена... парадокс, така необходим. По този начин засилвам нуждата от срещата със себе си! Жадувам да се видя, да прозра истината за имането ми и смисъла да продължава да ме има! Във всеки момент на израстване изпитвам чувство на сбогуване и това се случва периодично! Аз имам толкова много сбогувания със себе си и толкова много срещи! Тръгвам си, за да се завърна и да разказвам, например за тишината! Престоя в тишината се превръща в нещо друго... Защо хората се страхуват от тишината, защото в нея долавят съвсем ясно истинската си потребност! Ако ви кажа, че не се страхувам от смъртта, може и да не ми повярвате, но има смърт, която не е физическа, това е свалянето на обвивката, наречена Представа! Тя също е болезнена, но и пречистваща! Зная, че от любов човек не умира, нейната липса прави това! Затова се уча на обич и топлота първо към себе си! А след това и към различния от мен, онзи който се противопоставя на целия ми мироглед, когото би трябвало да мразя, но това е по лесния начин на съществуване, по трудния е да приема.... Елен Колева", пише чаровната актриса.