Няма да повярвате на колко години е Розмари от „ВИП Брадър“! (Ето коя всъщност е манекенката)

Няма да повярвате на колко години е Розмари от „ВИП Брадър“! (Ето коя всъщност е манекенката)
Гласувайте за статията

Розмари, която в момента наблюдаваме във „ВИП Брадър“, има интересна история!

Хубавата Розмари Тишер направи истински фурор още с влизането си в къщата на Големия Брат. Нито зрителите, нито съквартирантите (с изключение на Валентин Кулагин) я познаваха, но от пръв поглед я харесаха. Коя обаче е красавицата с българо-германски корени?

Розмари е на 33 години, но изглежда поне 15 години по-млада, и то без нито една корекция при пластичен хирург. Макар да е от смесен произход, тя въплъщава точния смисъл на понятието „българска хубост”.

Розмари

Розмари обожава България и я има за своя родина

Баща ѝ е германец, но красавицата буквално е одрала кожата на майка си, която е родом от Казанлък. Детските си години Розмари прекарва основно зад граница, учи в католическо училище, но заради майка си се мести в България, след като завършва гимназия.

Жената много държала дъщеря ѝ да се запише в български университет. Специалността, която момичето избрало, е психология. Завършва я в Софийския университет и към днешна дата има бакалавърска диплома. Това обаче не ѝ стига. Младата жена иска по-висока образователна степен и в момента прави магистратура в същата специалност.

Ученето върви сравнително бавно, тъй като Розмари е една от най-търсените манекенки в агенцията на Ивет Григорова и непрекъснато е на път.

Майката на Луиза Григорова разказва, че българо-германката е изключително търсена в целия свят. Тя има договори с още две агенции за модели – едната е базирана в Лондон, а другата – във Франкфурт на Майн.

Успехът за нея идва неочаквано. За модата я откриват, докато се разхожда по столичната търговска улица „Витошка”. Случайно я забелязва букерът на Ивет Григорова, който я спира и ѝ предлага да отиде в офиса на агенцията.

Първоначално хубавата полугерманка не вярва, че това е сериозно предложение. Тя приема думите на агента като шега и на свой ред започва да се шегува с него.

Въпреки това обаче след няколко дни отива в офиса и веднага е одобрена за модел. Минава през курс на обучение, след което започва да дефилира буквално в целия свят.

Розмари сменя локациите през няколко седмици. 2018 година например за нея започва в Мексико, където прекарва около два месеца. После идва в София. Две седмици по-късно е в Париж, следва Тенерифе, а в средата на април – Казанлък. През май вече е в Испания, на Гергьовден се снима с гвардейците, които дежурят пред българското президентство, седмица по-късно е във Варна, а в началото на юни участва в „София прайд” в подкрепа на хомосексуалистите.

Макар да има десетки приятели гейове и лесбийки, красавицата твърди, че е хетеро и има сериозно гадже. По информация на „Уикенд” той е германски бизнесмен, който вече няколко години има връзка с моделката. Заради постоянните ѝ пътувания поддържат отношенията си от разстояние. За любовта им основна заслуга има взаимното доверие между двамата, пише „Уикенд“.

Една от личните мисии на красавицата е да популяризира България сред познатите си в цял свят. Макар да не е расла в страната ни, тя искрено се гордее с корените си, с розовата долина, където е израснала майка ѝ и заради която е кръстена Розмари.

За разлика от повечето българи, моделката е влизала в истинска розоварна и е на „ти” с особеностите на производството на розово масло. Тази пролет тя е направила цяло фотосесия сред чувалите розов цвят, като е обяснила на последователите си в социалната мрежа (повечето-чужденци), че България е единствената страна в Европа, чийто климат е подходящ за отглеждането на това растение.

Освен това не спира да хвали Черно море, българските курорти, културните ни забележителности и всички останали предимства на страната ни, на които обикновено внимание обръщат само чужденците.

В агенцията на Ивет Григорова са категорични, че полугерманката е един от най-търсените и най-работещите модели в България. Напоследък я търсят основно в Испания и Азия.

Най-ценното в нея, освен 180-те сантиметра височина, хубавото лице и идеалната фигура, било, че няма татуировки и естетични корекции, нито прекалява с макиажа. На кастинги ходела без грим, което било задължително условие на всички големи агенции.

Зрителите на „ВИП Брадър” пък коментират огромния контраст между нея и плеймейтката Нора Недкова. За разлика от варненката, чиито провокативни снимки извират в интернет, голи кадри с Розмари трудно биха се намерили – ако изобщо съществуват.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Няма да повярвате на колко години е Розмари от „ВИП Брадър“! (Ето коя всъщност е манекенката)”

  1. Т

    сеп. 13. 2018

    Хубава,колко да е хубава… Хвърлих бегъл поглед към предаването тази вечер и най-красивото женско лице ми се стори онази Диона, с която Кулагин се заяде, завиждайки на перфектния й естествен вид.

Добавете коментар