Що за поет?! Гаджето на Петя Дикова е без висше образование!

Що за поет?! Гаджето на Петя Дикова е без висше образование!
2 (40%) 1 vote

Любимият на Петя Дикова не е завършил висшето си образование!

Илиян Любомиров, който топли леглото на Петя Дикова в последно време, не е висшист. Той самият го призна в „На кафе“, където е коментатор от началото на новия сезон.

„Не съм завършил висшето си образование и все по-малко имам стимул да го направя.“ – каза Августин Господинов (както се подписва в творбите си).

Това е доста странно, тъй като той работи като поет и би трябвало да е добре образован. Явно обаче е решил, че по-важно от това е да изкарва пари.

В момента стихосбирките му се купуват добре, понеже нашумя покрай връзката си с Петя Дикова и хората са любопитни да видят какво може като поет. Освен това вече получава солиден хонорар в „На кафе“, което също му помага много финансово.

Все пак обаче Пипи е тази, която печели повече. Тя прибира тлъста заплата от Би Ти Ви, която й стига да покрива всички свои разходи, че и тези на Илиян.

Двамата явно са един за друг, защото си приличат по доста неща. Щерката на Аня Пенчева също все още се води студентка. Тя „влачи“ магистратура в Софийския университет вече 10 години.

Все пак обаче Петя е с бакалавърска степен, придобита в чужбина. Докато гаджето й изобщо няма висше образование.

Илиян е учил в Германия, но така и не е успял да се дипломира. Дали от мързел или от липса на възможности, не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар