Божана Кацарова: Никога не съм искала брак и деца, но вече искам!

Божана Кацарова: Никога не съм искала брак и деца, но вече искам!
1 (20%) 1 vote

Божана Кацарова е лудо влюбена и иска да създаде семейство!

Кулинарната майсторка Божана Кацарова призна във „ВИП Брадър“, че обмисля да се омъжи и да има деца, защото е влюбена. Мъжът, който има честта да получава любовта й, е с нея от една година, разкри тя.

Божана Кацарова

Божана Кацарова иска да направи семейство

Боби допреди да срещне този човек никога не си представяла, че може да бъде нечия съпруга и майка. Винаги била смятала, че е по-важно първо да развиеш кариера и да постигнеш лични облаги.

Вече обаче победителката от „MasterChef“ все повече започвала да осъзнава, че иска да създаде семейство. Тя усещала, че е срещнала точния човек, с когото да го направи.

Божана Кацарова по принцип била доста ексцентрична и рядко мислела като останалите. Не обичала да робува на правила, установени от друг човек.

Сега обаче явно женското у нея надделява и няма нищо против да мине под венчилото. Разбира се, още не е получила предложение за брак, но има време.

Готвачката досега прави добро впечатление с участието си във „ВИП Брадър“. Не влиза в конфликти и се опитва да стои над нещата.

Най-много възхити зрителите по време на играта с въпроси и отговори. Тогава се видя, че знае всички верни отговори, за разлика от останалите съквартиранти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар