Иван Ласкин е съсипан от най-голямата трагедия в живота си!

Иван Ласкин е съсипан от най-голямата трагедия в живота си!
Гласувайте за статията

Иван Ласкин не е на себе си, сполетя го нещо наистина ужасно!

Истинска трагедия сполетя лошото момче на театъра Иван Ласкин – в средата на август е починал неговият баща Славчо. 70-годишният инженер издъхнал след кратко боледуване.

Иван Ласкин

Иван Ласкин е съсипан

До последно двамата с Иван не поддържаха близка връзка, което бе една от мъките в живота на Васко да Гама, пише „Уикенд“.

Според информацията майката и бащата на Иван Ласкин са работили в Испания допреди 1989 г., като татко му Славчо бил на щат в българското посолство в Мадрид. И двамата са инженери, но след промените се развеждат и майката, която е арменка, остава на работа на Иберийския полуостров, докато баща му се връща у нас.

„След развода им Иван е отгледан от бабите си. Оттогава отношенията му със Славчо охладняват и такива останаха до последно. Въпреки раздялата обаче актьорът е буквално съсипан от смъртта на татко си. Изпадна в депресия, която го отдалечи от близки и приятели.”, обяснили информатори на изданието.

Почерненият артист изрично настоял да се мълчи за ужаса, затова и за смъртта на Славчо Ласкин не се чуло извън най-тесния му приятелски кръг.

Вече един месец актьорът опитвал да се справи с депресията, дошла у него заради смъртта на баща му. Алекс Сърчаджиева се опитвала да му помогне, но без особен успех.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар