Краси Радков и Станислава не понасят добре родителството

Краси Радков и Станислава не понасят добре родителството
1 (20%) 1 vote

Станислава на Краси Радков минава през тежки моменти, може би затова толкова време не искаше да забременява!

Съпругата на Краси Радков е зарязала сина си само 40 дни след раждането, узна HotArena.

Краси Радков и Станислава

Краси Радков и Станислава трудно се справят с новия си живот

Станислава се върнала към стария си ритъм на живот и вече дори поемала професионални вечерни изяви. Преди броени дни тя отново влязла в ролята на водеща на баровска сватба, на която пък мъжът й бил нает да забавлява гостите с комедийните си скечове. Бебето било оставено в ръцете на детегледачка, писа „Ретро“.

Съседи на семейство Радкови разкриват, че веднага след като синът им Теодор се появил на бял свят, майка му изпаднала в тежка следродилна депресия.

Първото нещо било да започне строга диета. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и въпреки че по време на бременността наддала едва с 8 килограма, се чувствала смачкана и не спирала да плаче пред огледалото.

От друга страна, хормоналният дисбаланс, който я застигнал, се отразил пагубно на отношенията й с Краси.

Комшиите им нон-стоп ставали свидетели на грозни скандали. Начинаещите родители, които се бориха да имат дете близо 17 години, непрекъснато си повишавали тон, нагрубявали се и дори хвърляли предмети един по друг.

В разгара на свадите Станислава си хващала дамската чанта и напускала апартамента, но при една от последните дъндании изгонила Краси за цели два дни.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар