Не е за вярване: Вижте Валентин Кулагин преди метаморфозата му! (СНИМКИ)

Не е за вярване: Вижте Валентин Кулагин преди метаморфозата му! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Валентин Кулагин е бил съвсем друг човек някога!

Уникални снимки показват грандиозната метаморфоза на гримьора на звездите и вицепрезидент на Къщата на „Вип Брадър“ Валентин Кулагин. Негов приятел от детството в Хасково разкри ексклузивно фотоси, на които ексцентричността на Кулагин все още не се е показала на бял свят, пише „Флагман“.

В миналото Кулагин бил съвсем обикновен млад мъж, не само тренирал във фитнеса, но дори бил доста запален бодибилдър.

Никой досега не е публикувал тези снимки. „Това е Вальо преди интервенциите си, когато беше нормален мъж, а не сегашният гей. Той редовно тренираше, за да поддържа мъжествена форма“, каза аверът на Кулагин.

Валентин Кулагин като малък в живял и учил в родния град Хасково, там имал много приятели, твърди се, че излизал и с момичета. Първата му работа била в местен ресторант в студена кухня, преди много години, разбира се.

„Последно, като се видяхме, той спазваше диети за отслабване, за да придобие сегашното си женско тяло. Искаше с нещо да изпъкне, да се откроява и постигна целта си. Един руски бизнесмен го издигна до това ниво, доста властен и богат. Той е собственик и на някакъв голям салон за красота в Москва и Вальо замина за известно време там. Когато се върна, вече беше с идеята да учи в София „Моден дизайн“, добавя приятелят на Кулагин.

Валентин вече бил твърдо решил да тръгне по сегашния си път и започнал.

„Като се върна от Москва, не беше точно в този вид, защото се изискват повече години, докато се докара до това състояние. Но мисля, че там руснакът му плати да се подложи на процедури за отслабване, защото се върна доста променен в това отношение. Върна се с много голямо самочувствие и разполагаше с много пари. Смени си компанията, приятелите и изобщо целия си начин на живот.“, каза още приятелят на Валентин Кулагин от детството.

Източник: Flagman.bg

Снимка: Flagman.bg

Снимка: Flagman.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не е за вярване: Вижте Валентин Кулагин преди метаморфозата му! (СНИМКИ)”

  1. zlatena

    сеп. 14. 2018

    Валентина Курвагина на снимката е руски гей създаден от обратна мъжка сперма.

Добавете коментар