Годжи и Евгени Димитров - Маестрото се оказаха големи палавници!В любовното тефтерче на басиста

на „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи фигурират имената на не една тацьорки от балета на „Шоуто на Слави”. От години китаристът има славата на плейбой, но в миналото на музиканта никак не му вървяло с жените. [caption id="attachment_413121" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи и Маестрото се оказа истински хищници[/caption] Годжи и лидерът на бенда Евгени Димитров-Маестрото крият пикантен факт от миналото си. Двамата се познавали от 8-и клас на музикалното училище в Плевен. Когато били в десети клас, бъдещите музикални звезди ходели на нудитски плаж само, за да зяпат голите жени.

„Решихме да ходим на нудистки плаж, защото в десети клас по онова време къде ще видиш гола жена? Нямаш шанс! Нямаше интернет тогава. За да разгледаме от по-близо жените, си носехме цигари, но нарочно не носехме запалки. И ходехме при тях, питахме ги „Шпрехен зи дойч?” И така гледахме отблизо всичко”, откровено разказва Георги Милчев, цитиран от "Уикенд".

Преди да се задоми за 23 години по-младата от него Надежда Дончева, която преди 9 месеца му роди момиченце, Годжи се вихреше на любовния фронт като за последно. Зад гърба си музикантът има един 20-годишен брак с ученическата си любов Даниела. Двамата вдигнали сватба веднага след като завършили училище, едва 18-годишни. След гимназията Годжи бил призован да изпълни дълга си към държавата и по-големият му син Цветомил проплакал още докато татко му отбивал военната си служба. 6 години по-късно се родил и по-малкият Волен. По това време Годжи вече бил известен с „Ку-ку бенд”, пътувал всеки ден до София, а животът му претърпял пълна промяна. Даниела трудно издържала на безкрайните му закъснения и отсъствия и накрая двамата се разделили. След развода жена му запазила приятелски отношения с Годжи, който сменяше гаджетата едно след друго. Най-одумвана от връзките му бе тази с шефката на балет „Дива” Зорница, която се трудеше в „Шоуто на Слави”. Любовният им романс приключи с бурен скандал. Годжи и Зорница се разделиха с люти свади и взаимни обвинения. Драмата помежду им бе толкова голяма, че Зорница напусна с гръм и трясък шоуто барабар с балета си. Музикантът се утеши при младата танцьорка Станислава Лефтерова, но в крайна сметка разликата във възрастта им си каза думата и връзката им се разпадна. Източник: hotarena.net