Почти девствена: Ева Веселинова никога не е била с българин!

Почти девствена: Ева Веселинова никога не е била с българин!
Гласувайте за статията

Ева Веселинова не е изпитвала ласка от български мъж!

Репортерката на „Господари на ефира“ Ева Веселинова няма голям опит с мъжете. Въпреки че е много красива и страшно секси, тя е била през целия си живот дотук само с трима мъже.

Ева Веселинова

Ева Веселинова е била само с гърци досега

Интересното е, че и тримата са гърци. Досега блондинката не е била с българин, което е странно, защото все пак е българка.

Тя заминава за Гърция веднага след завършването на гимназия. В училище не е имала сериозна връзка и съответно отива в чужбина девствена.

След като записва „Журналистика“ там, се запознава и с първото си гадже. Излиза с него по-малко от година, преди да срещне втория мъж в живота си.

Най-сериозната й връзка обаче е с третия. За него е била сгодена и без малко да се омъжи за него. В последния момент обаче се разделят и затова тя се връща в България – за да бъде по-далеч от него.

От няколко години е у нас, но за това време не сме я видели с нито едно гадже. Тя самата признава, че няма мъж в живота й от дълго време и че всичките й гаджета са били гърци.

Приятелите й твърдят, че Ева не е от жените, които си лягат с някого преди да го опознаят. Затова можем да заключим, че сексът при нея върви ръка за ръка с обвързването, което пък значи, че не е била с българин досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар