Голямо унижение за Петко Димитров в Къщата: Лора Караджова се оказа повече мъж от него!

Голямо унижение за Петко Димитров в Къщата: Лора Караджова се оказа повече мъж от него!
Гласувайте за статията

Петко Димитров бе победен от жена!

Бизнесменът Петко Димитров претърпя една от най-унизителните си загуби в живота. Тя дойде от Лора Караджова по време на мисия във „ВИП Брадър“, видя Kliuki.bg.

Петко Димитров и Лора Караджова

Ето на тази игра Петко Димитров бе сразен от Лора Караджова

Двамата се състезаваха кой ще издържи по-дълго с изпъната ръка, в която има само перо. След около 16 минути се оказа, че певицата е по-издръжлива и спечели.

Това изненада мнозина, тъй като Петко е мъж и би трябвало да издържа повече на физически дискомфорт, но Лора го сложи в малкия си джоб. С това темата за „алфа мъжкарите“ сякаш приключи, понеже се видя, че в Къщата няма такива.

Със загубата си собственикът на дискотека в Студентски град обрече отбора си – семейство „Флийнстоун“, на мизерия. Всички от този тим отново ще трябва да спят навън и да ползват обща външна тоалетна.

Петко Димитров е един от участниците в шоуто тази година, които се опитват да се правят на лидери и големи мъжкари. Другият е Ванко 1, който дори се заяде с Биг Брадър.

И двамата обаче провалиха мисии, къде от по желание, къде от неумение, така че трудно могат да си върнат имиджа на алфа мъжкари. Именно такива се опитваха да ги изкарват, но без успех.

И все пак Петко Димитров не се подвоуми, след като бе победен от жена, да се нахвърли на Валентин Кулагин, обвинявайки го в женственост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Голямо унижение за Петко Димитров в Къщата: Лора Караджова се оказа повече мъж от него!”

 1. Златена

  сеп. 21. 2018

  Истината руската малоумна баба на гей руснака Валентина Курвагина го е възпитала по най просташкия начин и заради този начин на възпитание е станал зъл и много лош човек

 2. И

  сеп. 21. 2018

  Ръката на Лорчето е и доста по-фина и лека. Онзи с мускулите има по-тежка ръка. Това е причината.

 3. Слави Великов

  сеп. 21. 2018

  Абе я стига глупости…Естествено че жената ще победи в тази игра.Нейната ръка е 3 пъти по лека.Защо не сложиха двама мъже или 2 жени?..

Добавете коментар