Зуека стори нещо непростимо с дъщеря си!

Зуека стори нещо непростимо с дъщеря си!
3 (60%) 1 vote

Зуека отново се отнесе с Девина не както трябва!

Дъщерята на Васил Василев – Зуека, Девина, направи един от най-важните си избори. Талантливото момиче заминава да учи драматургия и режисура във Великобритания.

Зуека

Девина остана много огорчена от Зуека

В този решителен момент обаче до нея не застанал баща й. Вместо да плати на детето си половината семестър, който е 9 000 паунда, той заявил, че ще й дава по 490 паунда на месец. Пред колеги обаче се хвалел, че всичко плаща той, писа „Ретро“.

Актьорът стиснал кесията и не подкрепил Девина. Момичето кандидатствало за студентски кредит, но малко не му достигнало. Но пак щяла да кандидатства. За съжаление обаче преживяла разочарование от собствения си баща, пише HotArena.net.

Девойката се надявала, че след като не беше до нея по време на най-важната възраст за едно момиче – пубертета, татко й поне ще се отплати с поемане на образованието й. Уви, останала огорчена и за пореден път осъзнала, че не може да разчита на него.

Зуека, който печели много добре в Нова телевизия, обаче нямал много спестени пари и това била главната причина да постъпи така с щерка си. Той харчел огромни суми по новото си семейство и почти нищо не му оставало за Девина.

Припомняме, че преди няколко години комикът напусна майката на дъщеря си и се задоми с любовницата си, от която вече има син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Зуека стори нещо непростимо с дъщеря си!”

  1. Жана

    сеп. 21. 2018

    Добре бе хора , защо ги правите Тея деца така ,сякаш правите питки от кал ???? Направил си семейство веднъж , имаш дете , а после тичаш и почваш всичко отначало ! И като имаш и 18 годишна дъщеря естествено че трябват пари за обучение. Що му трябваше на баир лозе с тази Вичева ,дето стана 200 кола на всичкото отгоре. Има една стара българска поговорка: Това което човек сам си направи ,и цяло село не може да му го направи

Добавете коментар