Йордан Йовчев на сбогуване с „Фермата“: Простете ми!

Йордан Йовчев на сбогуване с „Фермата“: Простете ми!
Гласувайте за статията

Йордан Йовчев докара „фермерите“ до сълзи!

Олимпийският медалист Йордан Йовчев предизвика бурни емоции сред участниците в риалитито „Фермата“ както с появата си, така и в края на участието му в шоуто. Две седмици продължи гостуването на големия спортист в предаването, а за това време той се превърна в любимец на всички.

Йордан Йовчев

Йордан Йовчев си тръгна от „Фермата“

Заради всеотдайността си в работата, желанието да помогне на всеки и мъдрите съвети, които даваше, раздялата на „фермерите“ с Йовчев беше трудна и те не успяха да скрият сълзите си след напускането му.

За последната си среща с участниците Данчо се появи с храна и не пропусна да каже няколко думи на изпроводяк.

„Имах страхотни две седмици с вас. Искам прошка, ако съм ви засегнал или обидил“, заяви олимпиецът, споделяйки, че се радва как всички се хвърлят смело в задачите и че вече са на етап на сближаване.

На тръгване Йовчев им остави и два ценни подаръка. На всички „фермери“ подари своя снимка с надпис: „Завинаги един от вас“.

За бесарабската българка Лилия пък имаше персонална изненада – негова фланелка, която да й вдъхва кураж във всяка битка, в която се впусне.

Освен че споделиха пред камерите възхищението си от личността на Йовчев, „фермерите“ решиха да запалят огромен огън в двора, с който да го изпратят навън.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар