Розмари Тишер е влязла във „ВИП Брадър“ на мястото на Ивет Григорова

Розмари Тишер е влязла във „ВИП Брадър“ на мястото на Ивет Григорова
Гласувайте за статията

Розмари Тишер без малко да не стигне до „ВИП Брадър“!

Хубавата Розмари Тишер е влязла във „ВИП Брадър“ съвсем случайно – научаваме от страниците на „Уикенд“. Тя влязла в Къщата вместо шефката си Ивет Григорова – твърди изданието.

Розмари Тишер

Розмари Тишер е във „ВИП Брадър“ след влизане от резервната скамейка

Продуцентите много държали да вкарат вътре именно майката на Луиза Григорова, която в последните месеци е една от най-обсъжданите светски персони заради прясната си връзка с бизнесмена Атанас Минев. Тя обаче нямала никакво намерение да напуска удобния си дом, за да се мести в Нови хан.

Вместо това предложила Розмари Тишер като една от най-успешните манекенки в агенцията си „Ивет фешън“.

По подобен начин в предишен сезон на „ВИП Брадър“ е влязла и една от най-близките приятелки на Розмари – моделката Глория Петкова. Тя също е сред успешните дами в каталога на Ивет, а благодарение на участието в шоуто цяло България имаше възможност да се запознае с нея.

За разлика от Глория обаче, която прекаляваше с алкохола и скандалите в Къщата, Розмари поне засега се държи много обрано и овладяно.

Розмари Тишер е от българо-немски произход. Майка й е от Казанлък, а баща й от Германия. Като малка израства в Германия, откъдето личи и едва доловимият ѝ чужд акцент, който обаче ѝ придава допълнителен чар. Неин коз номер едно обаче е значителният ѝ ръст от 180 см., пише Razkritia.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар