Осъдиха бившия на Сузанита, той не успя да извади пари дори за адвокат!

Осъдиха бившия на Сузанита, той не успя да извади пари дори за адвокат!
Гласувайте за статията

Бившият приятел на Сузанита вече се води криминално проявен! Той обаче успя да се измъкне от ефективна присъда!

Връзката на охранителя Александър Атанасов с тийнсензацията Сузанита очевидно се е отразила фатално на финансовото му състояние. Вчера той се е появил със служебен адвокат пред Окръжен съд, където е обжалвал присъдата си за побой.

Сузанита и Александър

Сузанита заряза Алекс в мига, в който той се прояви криминално

Атанасов е осъден на първа инстанция на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Преди година той е участвал в побой в бившата чалготека Сикретс, пише trafficnews.bg.

На вчерашното заседание бодигардът е оттеглил жалбата си и сега ще изтърпи наказанието си. За него е добре, че поне няма да лежи в затвора.

Връзката му с тийнейджърката продължи по-малко от година, но скоро двамата скъсаха и демонстрираха нови забежки. Близки до двойката твърдят, че на Алекс са му дошли в повече харчовете и подаръците за разглезената звезда и той е избрал по-евтин вариант, пише Blitz.bg.

Сузанита е с 10 години по-малка от Александър, но това не попречи на тяхната връзка. Онова, което им изигра лоша шега, са непрестанните й изисквания към него.

Неотдавна лъсна разговор на Алекс с негова приятелка, в който той споделя, че Сузи е „пикла, която не знае какво иска“. Малко след това раздялата им официално бе потвърдена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар