Ваня Костова има неизлечима болест

Ваня Костова има неизлечима болест
Гласувайте за статията

Ваня Костова страда от много коварно заболяване!

Естрадната легенда Ваня Костова е на 61 г. и за всичкото това време се е сдобила с една от най-често срещаните и коварни болести в света, научи Kliuki.bg. Става въпрос за диабета, за който до момента не е измислено лечение, което да осигури пълно оздравяване.

Ваня Костова

Ваня Костова има диабет

Певицата има наднормано тегло от много години и може би това е една от причините да се сдобие с болестта си. Както знаем, по-затлъстелите хора са по-податливи на диабет.

Във „ВИП Брадър“ не личи състоянието на Ваня Костова да е много лошо. Тя най-вероятно се поддържа с хапчета и дано да не ползва за целта и инжекции с инсулин.

Певицата сама каза на Кулагин, че не е чак толкова болна, когато той я определи за такава. Това говори, че все пак може да издържа на изпитанията в играта.

И все пак на нея и Ева Найденова никога не им се дава нищо, което изисква физически труд. Най-вероятно Биг Брадър от уважение към възрастта им ги толерира малко повече.

Ваня го играе закрилница на всички до момента. Тя се опитва да бъде нещо като майка за съквартирантите и да ги обединява. Дали й се получава или не, зрителите ще решат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар