Валентин Кулагин определено има богата житейска история!„Нямате представа кой наистина съм аз”

, обича да казва Валентин Кулагин – един от най-скандалните участници в новия „ВИП Брадър”. Гримьорът бързо се превърна в звезда заради острия си език и провокативно поведение, а публиката е шокирана от твърдението му, че въпреки ексцентричния си външен вид е бил интимен с „най-красивите жени”. [caption id="attachment_413458" align="alignright" width="300"]Кулагин Кулагин крие доста пикантно минало[/caption] Истината е, че Валентин Кулагин невинаги е бил така женствен. Израсналият в Хасково ексцентрик навремето излизал с едни от най-красивите момичета в града и никой не предпологал, че след години ще завие в съвсем друга посока. Тогава Вальо имал далеч по-мъжествен вид, но впоследствие започнал да се занимава с макиаж и преоткрил своята сексуалност. Първата работа на Кулагин била в местен ресторант, където се трудел като момче за всичко и помагал в кухнята. Това обаче не било достатъчно за напористия младеж. Той мечтаел за слава и пари, а провинцията се оказала тясна за неговите амбиции.

Запознати разказват, че един ден Валентин стегнал куфарите и заминал за Москва. Известно е, че баща му е руснак, а родителите му са разделени. Гримьорът разказал на всички,че отива при татко си, но всъщност попаднал под покровителството властен и богат руски бизнесмен, който му проправил път в артистичните среди.

Когато се върнал в България, Кулагин изглеждал по съвсем различен начин – слагал си спирала за мигли, сенки за очи и лак за нокти, обличал се с шантави дрехи и се самопровъзгласил за любимия гримьор на родните звезди. Най-големият противник на плеймейтката Нора Недкова се установил в столицата и се записал да следва моден дизайн. Нестандартната му визия бързо предизвикала интерес, а нощният живот в София му се усладил. Валентин започнал да получава различни предложения от известни мъже, които имали мерак да споделят леглото си с него.

„Мога да разкажа една история, която доста ме шокира. Тогава бях малък и тепърва опознавах светските среди. Една вечер след бурно парти в клуб „Ялта” Миро от „Каризма” ме покани в апартамента си. Бяхме голяма компания.

Изведнъж той изчезна и негов приятел - оператор в националната телевизия, ме помоли да отида в другата стая, защото Миро искал да ми покаже нещо. Бяхме се срещали няколко пъти преди това и знаех за симпатиите му, но не очаквах такава развръзка. След като влязох в другата стая, Миро гледаше някакво порно и ме попита дали ми е интересно това, което виждам. Стана и си спусна панталона до глезените - отдолу беше натюр.

Бях втрещен от картинката - наистина ми дойде доста неочаквано и без да давам никакъв повод! Казах му, че за мен това е неадекватно поведение и по-добре да си вдигне панталона в начална позиция. Беше изненадан, че му отказвам и дори не вярваше.

Веднага напуснах апартамента с моята приятелка. Остана единствено голямото разочарование. Наистина бях потресен!”, разказвал е самият Кулагин за секс перипетиите си. В светските среди циркулира мълвата, че ВИП съквартирантът е делил един покрив и с мъж на име Георги. Интересна подробност е, че въпросният Жоро напуснал Кулагин, за да се нанесе при Велизар Соколов – Заки, любимият ментор на зрителите от шоуто за таланти „Х Фактор”. Така музикантът и гримьорът се оказали баджанаци - поне така гласят едни от най-сочните клюки по техен адрес. Хасковлията рядко говори за личния си живот, а въпросите за сексуалната му ориентация предпочита да отклонява. Избягва да засяга и друг мрачен момент от биографията си, който му нанесъл сериозни емоционални травми. Преди повече от 4 години Кулагин станал жертва на побой насред центъра на София в малките часове на нощта. Действието се разиграло на столичния булевард „Сливница”. Гримьорът се спрял до денонощен павилион, за да си купи цигари и бил нападнат в гръб от група травестити, които се навъртали в района. Никой не му се притекъл на помощ, затова се наложило да се отбранява сам, ала противниците му били по-многобройни и надделели физически. Говори се, че след мелето престъпниците го изнасилили, а Кулагин се прибрал в апартамента си унизен и огорчен. Така и не разбрал какво е провокирало агресията, но предположил, че става въпрос за конкуренти или зложелатели, които искали да му навредят. Имената на биячите му така и не били разкрити, а ВИП съквартирантът решил да остави справедливостта в божиите ръце, пише "Уикенд". Източник: hotarena.net