Шеф Петров изтрещя: Вчера теглих една на Биг Брадър, смотаняк! (наплю и Тото – виж тук)

Шеф Петров изтрещя: Вчера теглих една на Биг Брадър, смотаняк! (наплю и Тото – виж тук)
Гласувайте за статията

Шеф Петров истеряса срещу Тото от СкандаУ и срещу самия Биг Брадър!

Ти да видиш… Устатият шеф Петров съвсем изперка и скочи срещу Биг Брадър. Но не срещу предаването, а срещу самия него – Големия брат. Ето какво написа готвачът в профила си в мрежата часове след снощния лайф:

шеф Петров

Шеф Петров тегли майните лично на Големия брат, след което се озъби и на рапъра Тото 

„Да знаете, че вчера му теглих една на Биг Брадър. Смотаняка, не очакваше, свикнал е да му се мазнят… Хайде у лево бе, че там ти е хубаво. Ще се подиграва години наред с цяла България! Не на мен тези, аз не съм Василка!“, изригна кулинарният гуру.

След което не се спря, а захапа стария си враг Тото от СкандаУ. Както знаем, двамата не се търпят от общото си съжителство под покрива на Къщата миналия сезон.

„Понеже ме питате, защо не ме дават по телевизията… Ще ме гледате когато селяните ги няма там! До тогава мъжкари като Тото, дето се подигра с гаджето си и направи достояние пред цяла България, че я е направил на Глупачка с друга..

ТОВА СА ИДОЛИТЕ, КОИТО СЪЗДАВАТ СЕЛЯНИТЕ В ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ДО ТОГАВА ШЕФА ЩЕ СЕ ЯВЯВА там само срещу Твърдо Заплащане!“, изригна шеф Петров. И продължи да дудне:

„Не съм гледал лично интервюто му. Но знам, че е супер гадно да обясниш повода за раздялата, особено когато той е повод да мислят момичето за глупачка.

Добре, че не съм баща на това момиче защото щеше да посети доктора по носове на Кулагин! Всъщност винаги съм знаел какво миризливо е“, не спира да бълва срещу отколешния си враг в Къщата шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар