Мегз представи шеметната си колекция от палта за сезона! (още подробности)

Мегз представи шеметната си колекция от палта за сезона! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз действително е огромен професионалист във всичко, което прави!

Миглена Каканашева – Мегз може да е избухлива и доста нервна на моменти, но това не се отнася за моментите, в които твори. В работата си дизайнерката е тотална перфекционистка и се отдава на сто процента на качеството и красотата на дрехите, които предлага.

Мегз

Мегз представи новата си линия палта

Преди часове тя публикува в мрежата новата си колекция палта на сезона и подпробно обясни най-важното за тях. А снимки на самите палта може да видите на линка по-долу:

„Черно, бяло или каре? Кой цвят на новото ни кашмирено палто ви харесва най много? http://megz.eu/product/megz-palto-kashmir-1-1-1-1

Не веднъж съм казвала, че едно от най-вълнуващите неща в работата ми е да успея да намеря идеалния баланс между дизайн и практичност, качество и цена. За това се изисква страшно много претегляне.

Знаете ли какво означава това? Иска се дизайнът да е подходящ за масова употреба в ежедневието на всеки един от нас, но същевременно да има и щипчица “модност”. Това е премерена доза от най-вълнуващите за сезона тенденции и детайли.

После материята и бюджета. Трябва да обърнеш буквално света и да се пазариш много с всички складове и производители, които впрочем са вдигнали вече тотално ръце от теб, за да имаш най-добрата като качество материя, която същевременно да позволи артикулът да остане в бюджет.

Това е една от причините цялата ни нова колекция да е толкова магическа – претеглянето. Мерила съм и то много, за тези резултати…

Плътно, при това двойно подлепено кашмирено палто. Изцяло облечено със сатенен хастар. А на едната от версиите кашмирът дори е принт с примеси на велур.

Да не използвам силни думи, но е почти невъзможно е да се намери такъв продукт на такава цена.

Обичам много работата си и наистина се старая до безкрай, за да създавам този баланс във всеки един продукт за вас“, уверява категорично Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар