Разкритие: Божана Кацарова отрязала косата си след фатална любов!

Разкритие: Божана Кацарова отрязала косата си след фатална любов!
Гласувайте за статията

Божана Кацарова от Вип Брадър преживяла фатална и болезнена любов!

Божана Кацарова решила да отреже дългата си коса преди около две години. А причината е повече от неочаквана за видимо силна жена като нея.

Божана Кацарова

Божана Кацарова е преминала твърде болезнено през този период от живота си

Тя се депресирала и нямала желание за нищо след фатална любов в Холандия. Шеф готвачката изпаднала в такава дупка, че днес дори не иска да си спомня за нея.

Ето защо почти не пази снимки от този период. В момента щурата квартирантка твърди, че е влюбена и е намерила своя човек.

Тя дори е готова да създаде семейство – нещо, което преди е смятала за абсурдно като вариант. Доколко е готова за тази стъпка обаче, остава под въпрос.

„Галерия“ разкрива коя е половинката й – Николай Ванчев – доскорошен директор на една от най-елитните рекламни агенции у нас.

Ники я чакал с трепет, за да й връчи пръстен, но вече може и да е размислил. Причината е, че гаджето му не спира да се захласва по собственика на нощни клубове Петко Димитров.

„Божи сякаш е забравила къде се намира и как изглеждат нещата отстрани, толкова си личи, че има симпатии към него, трябва поне да се опита да ги прикрие.

Когато излезе, дано не си развалят отношенията с Николай“, коментират я зрители и нейни близки.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разкритие: Божана Кацарова отрязала косата си след фатална любов!”

  1. Qwerty Yop

    окт. 10. 2018

    Тая е такова куку и със слаба психика, че който ще я взима трябва да е с много здрави нерви и психика, ‘щото тая ще го побърка и аз лично не я виждам да е семейна!

Добавете коментар