Гала призна: Продавах порно!

Гала призна: Продавах порно!
Гласувайте за статията

Гала шокира всички с признанието си!

Водещата Гала направи шокиращо признание в ефир. Тя сподели в предаването си „На кафе“ нещо, което малцина са очаквали от нея.

Гала

Гала е продавала порно

Преди много години, когато блондинката е била още ученичка, брат й я е завлякъл в интересен бизнес. Той взел нея и приятелката й Светла, която днес му е съпруга, да продават най-различни неща на един пазар в Плевен.

Продавали всякакви артикули, но най-шокиращото е, че са продавали и порно. Това призна самата Гала в ефира на Нова телевизия.

Тя не спомена под каква форма е било това порно, но най-вероятно става въпрос за списания от този тип. По онова време – началото на 80-те години, все още не е било така навлязло у нас видеото.

Това била първата работа на днешната тв звезда. За нея обаче не получила много пари, а просто някой лев от печалбата.

Иначе първата официална работа на Гала е чак в „Супершоу Невада“, където е момиче на късмета около 2 години, преди да се скара с продуцента, който избира за наследница на Къци Вапцаров любовницата си Ася, а не нея.

Трудовият стаж на жената на Стефан от „ВИП Брадър“ не е много разнообразен. Като студентка не е работила нищо, а в последните 18 години е била водеща само на „На кафе“ и „Имаш поща“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар