Венета Райкова: На този лекар дължа усмивката си! (СНИМКА)

Венета Райкова: На този лекар дължа усмивката си! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Венета Райкова разкри една от причините за своето щастие!

Телевизионната водеща Венета Райкова се разведе, но по никакъв начин не показва, че животът й е тръгнал надолу. Напротив, тя е много щастлива, има доходоносна работа, книгите й се четат, а и се чувства отлично.

Венета Райкова

Венета Райкова с д-р Нинов

Оказва се, че причинителят на страхотното здраве на Вени е д-р Стивън Нинов от „Клиника Нинов“. Той я е излекувал от неприятни проблеми и е направил от нея една щастлива жена, научи Kliuki.bg.

Ето какво сподели писателката във Фейсбук (без редакторска намеса):

„Много хора ме питат на какво се дължи усмивката и спокойствието, които имам напоследък.. Ето на този мъж – д-р Стивън Нинов от “Клиника Нинов”! Отидох при него заради болки в гърба и кръста, а той освен че ги премахна, направи чудото да премахне и отвратителното главоболие, което никой не можа да излекува 20г.! Пиех всеки ден по пет хапчета за глава, но нищо не помагаше! А след първата процедура при него разбрах, че то се е дължало на проблем във врата, който той отстрани и спрях да пия хапчета! Започнах да виждам цветовете около мен! Това не е платено съобщение, никога не съм взимала пари, за да рекламирам нещо в профилите ми, не рекламирам и сега, пиша защото ако не бях попаднала случайно при д-р Нинов нямаше кой да ми каже! Да не говорим, че заради това главоболие, изпращат на невролог и поставят погрешна диагноза паник атаки!! Който е страдал като мен и има нужда, може да намери информация за клиниката в интернет🍀“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар