Двете съпруги на Коста Цонев не са желани в семейството!Двете жени на покойния актьор Коста Цонев

са низвергнати от фамилията. Снаха му Мариана Цонева, внучката Деси и внукът Митко изобщо нямали желание да поддържат връзка нито с първата му съпруга Анахид Тачева, нито с втората – Ели Цонева. [caption id="attachment_414551" align="alignright" width="300"]Коста Цонев Бившите жени на Коста Цонев не са желани в семейството[/caption] Най-категорична в решението си била Деси Цонева, която признава, че от години няма никакъв контакт с двете баби, пише retro.bg. Тя не смятала за нужно да се обажда или вижда с Ели, която никога не приела за част от семейството, а с баба си Анахид не била близка от дете.

„Тя никога не се е грижила за мен. Гледаше ме другата ми баба от страна на майка ми. Никога не съм ѝ искала съвети и не ме интересува мнението ѝ“, категорична е щерката на Митко Цонев.

Всъщност повратният момент, който съвсем влошил отношенията ѝ с легендарната телевизионна говорителна, било участието ѝ във „ВИП Брадър“. Баба ѝ била против Деси да се резили в шоуто в същата година, в която загубила татко си. Смятала, че цялото семейство трябва да скърбят и да бъдат в траур далеч от хорските очи, но щерката на покойния журналист изобщо не взела под внимание мнението на Тачева. Самите Анахид и Ели също не си общували от доста време. Легендата на БНТ от години живее при дъщеря си Анахид, родена от втория ѝ брак, в Америка. За последно Тачева се прибра, за да се погрижи за другата си щерка Теодора, която миналата година направи опит за самоубийство с хапчета, както и да уважи церемонията по раздаването на журналистически призове, които се присъждат на името на Димитър Цонев. Другата вдовица на големия актьор, Ели Цонева, пък се спасявала от самотата с учене. Неотдавна тя призна, че отново е студентка, а сред преподавателите ѝ бил бившият министър-председател Жан Виденов. За Ели, която навършила 60, възрастта не била проблем пред желанието ѝ да обогатява знанията си. Тя завършила семестриално на 30 юни, а през септември се явила на държавен изпит, за да завърши второто си висше образование. „Когато Коста си отиде, имах доста свободно време. А като човек е сам, му е безкрайно тъжно. Затова реших да седна да уча. И тъй като от доста време имам свой бизнес, избрах да разширя познанията си по специалността „Бизнес мениджмънт и икономика“. Изкарах го задочно, тъй като няма как да оставя работата“, похвали се тя.