Мегз към жените: Спрете да се доказвате, оставете да ви се възхищават!(Виж тук)

Мегз към жените: Спрете да се доказвате, оставете да ви се възхищават!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз даде изключително ценен съвет за жените!

Миглена Каканашева-Мегз даде изключително ценни напътствия на момичетата и жените у нас.И това е как да се почувстват спокойни, щастливи, доволни и на „ти” със самите себе си. Това е тайната, която дизайнерката също изповядва:

Мегз

Мегз даде изключително ценни съвети към дамите

„Сред жените в обществото ни днес има много конкуренция и съревнование. По между ни – за външен вид, за дрехи, за стандарт на живот като цяло, за кариера, за влияние…

Не знам какво толкова ни подтиска, че в опитите си за надмощие се сравняваме дори с мъжете… Но според мен това е просто тотално грешно и обръща наопаки цялата идея на това ДА БЪДЕШ ЖЕНА.

Конкуренцията и съревнованието са две от най-грешните практики на новото модерно време.

Ако има някой, с когото се сравнявате, съветвам ви моментално да блокирате профила му или да си наложите да спрете да се интересувате от него и това, което прави. Когато се сравнявате с някого винаги сте в позиция на догонване.

Или пък това непрестанно и чак напрягащо изморително мерене на лайкове. Не се чудете как да направите яка снимка, като на еди кого си, за да станете по-харесвани. Или какво пък толкова повече от вас има тя, за да има този мъж, този живот, тази кола, дрехи, къща…

Вместо това трябва да решите, кои са силните ви страни и да започнете да наблягате на тях. Тогава хората, които търсят това, което сте вие – сами ще ви намерят. И вече няма да сте в позиция на вечно доказване, а на възхищение. И ще се чувствате ценени, искани и спокойни.

Спомняте ли си когато Ирина Шейк сподели, че се е чувствала грозна докато е била с Роналдо. Та тази жена е смятана за една от най-красивите жени в света… какво й е имало. Нищо, просто този мъж не е търсил това.

Решете какво сте и станете доволни от него, за да може някой да ви намери и да бъде доволен от съкровището, на което е попаднал. ДА БЪДЕШ ЖЕНА означава да знаеш силните си страни и да ги развиваш“, категорична е Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мегз към жените: Спрете да се доказвате, оставете да ви се възхищават!(Виж тук)”

  1. Елеонора

    окт. 22. 2018

    😂😂😂😂 Леле…точно тази особа ли намери да дава съвети… хахахах тази,която стана за смях с онова клипче… Продължава да се излага

Добавете коментар