Валентин Кулагин изригна жестоко срещу колегата си от Биг Брадър!Устатият гримьор

Валентин Кулагин направи на две стотинки своя колега Цецо Андреев. Последният влезе снощи в Къщата на Биг Брадър като във визитката си обяви Кулагин са срама на професията им. [caption id="attachment_415648" align="alignright" width="300"]Кулагин Валентин Кулагин размаза колегата си Цецо Андреев[/caption] Ето какво му отвърна Валентин, който както винаги, не спести нищо и се показа по-остър и жлъчен отвсякога. Предаваме думите му без редакторска намеса: "Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи имитации! Първият обаче си оставам аз, без значение колко ще има след мен. Ментетата са много, но оригиналът е един! Както предвещах още вчера, ще има опит за повтаряне на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре, а не всеки с изгорял перчем. Аз не лижа и задници! Сега осъзнавам какъв прецедент съм в историята на ББ! Не стига, че като излязох, мишките от моята къща не спираха да говорят за мен, ами сега и тези новите пълшоци, и те говорят за мен! В цялата история на предаването аз съм и единствения изгонен, който народа нарича "победителят"! Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста. Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии. И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него.

И за финал ще кажа, че аз никога няма да бъда "гримьора на звездите", защото тези "звезди", които той гримира са едни елементарни проститутки.

Аз съм гримьор на всяка Нормална, Работеща Жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено известните, защото за мен е важно клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях! Едно е сигурно - ще гледаме как бай мангау върти кючеци и зее със силиконовата си джука. Дано това ви е интересно, друго няма да видите. Всеобщото лицемерие и на останалите мишкарници е видимо... Жалко, че го няма Котарачето вътре, да ги мята в тъч по цял ден", обяви публично Кулагин.