Ричард Величков не пропусна да накове съквартирантите си!Участникът във „Вип Брадър“

Ричард Величков не е уволнен от фитнеса, в който работи. В интервю за вестник „Шоу“ той сподели, че няма нищо такова и целият фитнес го подкрепя – от шефове до клиенти. [caption id="attachment_415657" align="alignright" width="300"]Ричард Величков Ричард Величков не спира да се хвали сам[/caption]

„Оставам главен треньор, както е било досега. Никой не мисли, че участието ми в шоуто е било лошо. Аз също не мисля така“, заяви мускулягата.

Ричи твърди, че все още не е изгледал всички епизоди, но съжалява за поведението си спрямо Розмари. А колкото до креватните им истории, той отсече: „Колкото до интимните ни отношения – сега, извън шоуто, няма смисъл да изяснявам. Беше пълно с камери – всеки може да си мисли каквото иска. Нито потвърждавам, нито отричам станалото между нас. Ще оставя ситуацията така“. Ричи сподели още, че в момента не е в лоши отношения с Розмари, но водещата на интервюто го контрира, че наскоро е говорила с Тишер и тя е заявила, че Величков я „прецакал неочаквано“ и още не е дорасъл, за да разбере някои неща. На което фитнес инструкторът отвърна, че тя все пак е по-възрастна от него с 9 години и има по-голям опит и пред камери и сред хора, които не са добронамерени. Според него тя е постъпила доста умно и хитро, като не се е поддала на провокациите в шоуто.

Ричард Величков се кефи, че благодарение на песента „Супержалък“ е станал най-известният участник: „Влязох 17-и във формата и бях най-неразпознаваем, а излязох 7-и и съм много по-известен дори и от победителя“, отсича той.

Относно парчето добави, че неговият създател – Папи Ханс – човекът с най-голямата самоирония, не успя да се справи със същото, когато му лепнаха етикет, че не си чисти тоалетната. Според Величков е скрито от зрителите колко злобна е Божана Кацарова и как се напивала почти всяка вечер. „Имаше доста излагации, не беше само еднократно напиване, което са излъчили. При Лора Караджова положението беше същото. Ваня Костова пък все правеше злобни изказвани към хората – говореше много тежки думи и беше един от най-фалшивите играчи!“. Ричи е възмутен от победата на Наско Колев – съквартирантите са говорили как трябвало да спечели млад, амбициран и дисциплиниран човек, а Колев ставал всеки ден в 12 часа от сън. „Това, че предимно мълчи и не изказва мнение, също не го прави интелигентен, а просто по-обран“.

Ричард Величков споделя още, че на финала на шоуто Кали е отишла при него и се е извинила както на него, така и на майка му. Не желае повече да стъпва в Нови Хан и в Къщата на Биг Брадър.

„Може би бих участвал във „Фермата“ догодина. Защото там няма да се плетат интриги, а човек залага най-вече на собствения си труд, за да успее“. Източник: hotarena.net