Мира Добрева не знае дали ще спаси брака си с Жоро Торнев!През 2007 г. Мира Добрева

се омъжва за режисьора Георги Торнев. Двамата имат син – Георги Торнев – младши, а от първия си брак тв водещата има дъщеря Лора. [caption id="attachment_415754" align="alignright" width="300"]Мира Добрева Мира Добрева и Жоро Торнев опитват да спасят брака си[/caption] Лицето на БНТ призна във „Вип Брадър“, че е хванала мъжа си в системни изневери, а след признанието й не е сигурно дали ще останат заедно. В сезона на риалити шоуто, който наскоро приключи, Мира успя да покаже една друга част, която Ваня Костова крие, че представлява. ТВ водещата много се радва, че този спор е възникнал, макар, че е преобърнал играта и я изкара по-рано навън.

„Всъщност исках да извадя онази страна на Ваня, защото я познавам. Интервюирах я преди 8 години, бях в Бургас и прекарахме цял ден заедно. Тогава добих представа, че има нещо смущаващо в характера и поведението й спрямо сина й.

Тя ме възприе като малка жертва, като пиленце, което да закриля. Приех го като нещо мило, но усещах, че нещо не е както трябва. Така че имах едно наум. Вътре осъзнах, че не бива да й позволявам да се отнася с мен като с жертва, защото не съм. И тогава стана проблемът“, споделя Добрева пред „Галерия“. Тъй като обвини Костова във вещерство, а на свой ред певицата нарече Мира окултница и сатанистка, водещата реши да я заплаши със съд.

„В този момент тя тотално се промени, започна да ми целува ръцете. Разбира се, че няма да я съдя. Законово мога да го направя, но не искам. Ваня е ангелогласна, но в душата й има противоречия, с които трябва да се справи“, отсича блондинката.

Колкото до „аферата“ с Наско Колев, Мира твърди, че наистина са били близки и тя му е предавала опит, който му е бил нужен, за да не бъде толкова скучен участник. След като Кулагин репликира, че двамата имат нещо любовно, Добрева започва да се усеща, че на екран нещата са изкарани по друг начин и постепенно започва да се дистанцира от рапъра. „Афера с Наско е нещо невъзможно. Още по-безумно е да отмъщавам на Жоро с него – ако реша, знам как. На мъжа ми му е било кофти, защото е изглеждало като истина всичко. Слава богу, той е бил вече в Къщата и знае как се развиват сюжетните линии, така че тази история не ни се отрази“, разказва още Мира. Добрева подхваща темата и за изневерите на Жоро, но гледа нещата от всички гледни точки и е намерила опция да ги оправдае: „На Жоро не му е лесно с жена като мен. Нося много напрежение. Постоянно имам интервюта, уморена съм, не ми се излиза.

Не мога да кажа, че съм го забравила завинаги. Тежи ми, боли ме, предадена съм, но не си струва жертвата да зарежа всичко. Много ценя Жоро като мъж, изключителен е! Дали ще останем заедно, все още не знам.

Умишлено в предаването заговорих за изневерите. Толкова хора го правят, а се крият. Това, че не съм изневерила физически, значи ли, че не съм изневерила в душата си? Мислила съм си за друг мъж, а може да дойде време и аз да го направя“. Мира разказва, че въпреки, че е едно от популярните имена в България, тя и семейството й живеят доста скромно. „Няма успех без цена, но аз не платих с много жертви. Имам семейство и две деца. Скромно, живеем, не сме забогатели, но сме добре. Допреди две години живеехме много на тясно, в гарсониера. Работя в държавна телевизия и нямам много пари, бюджетиран ми е животът, но е хубаво, че не живеем много богато“. Източник: hotarena.net