Шок! ДесиСлава смени религията си?

Шок! ДесиСлава смени религията си?
3.5 (70%) 2 votes

ДесиСлава редовно се отдава на медитация и настоява, че древната практика на Буда я успокояват най-добре!

Певицата ДесиСлава, която в края на миналата година роди второто си дете, се заела с източните практики заедно с любимия си Благой. ММА боецът, почти 20 години по-млад от звездата, я „отворил” за духовните търсения и здравословния начин на живот, пише HotArena.net.

ДесиСлава

ДесиСлава се увлече по будизма

След раждането на сина им именно спортистът ѝ изработил хранителен режим, който позволява на Деси хем да кърми бебето, хем да сваля килограмите, качени по време на бременността.

Благой, който от години се увлича по будизма, запалил и гаджето си. Чалга звездата от Раднево твърди, че Буда ѝ дава ново поглед за живота и за това как да се преодоляват трудностите и проблемите. Всеки ден двамата с ММА боеца задължително отделяли по един час на ден за медитация, след която ДесиСлава твърди, че се чувствала преродена, пише в. „Уикенд“.

Всичко това засили слуховете, че певицата вече не изповядва християнството, а е станала будистка. Нещо, което е доста разпространено по нашите земи напоследък.

Колегата й Добрин Векилов – Дони също прие будизма, но още преди 20 години. Оттогава животът му е напълно друг, твърди той.

Смяната на религията стана масова практика сред звездите напоследък. Албена Вулева, която в момента наблюдаваме в къщата на „Биг Брадър“, също захвърли Христовата вяра, но за да се врече във вярност на Аллах.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Шок! ДесиСлава смени религията си?”

 1. Доктор Гьобелс

  Ное. 11. 2018

  Шантави хора. 🤪

 2. Асан Коматюоглу

  Ное. 12. 2018

  Пак хубаво, че не е станала мюсюлманка.

 3. Gunay Sabancı

  Ное. 12. 2018

  ОСТАНА САМО ДА СМЕНИ ПОЛА И ЩЕ СТАНЕ ОРИГИНАЛЕН БУДА.ПРОСТАНА НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

Добавете коментар