Миролюба Бенатова разтърси: Трупове се търкалят в тоалетната на болница! (Още подробности)

Миролюба Бенатова разтърси: Трупове се търкалят в тоалетната на болница! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова разтърси държавата!

Журналистката Миролюба Бенатова направи наистина невероятен репортаж. Тя показа какво се случва зад стените на Хематологията в столицата.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова разтърси с репортажа си

Истината е като в хорър и дори още по-ужасяващ. Ето само една малка част от материала на Миролюба Бенатова:

„- Вярно ли е, че държите трупове на починали пациенти в общата женска тоалетна в отделението на хора със сринат имунитет?

– Да, но само за по 20 минути. После се почиства основно. И изобщо, в болницата има много добра хигиена.

Това си говорихме с директора на Националната хематология доц. д-р Бранимир Спасов. Можете да го видите колко е убедителен.

И въпреки че Регионалната здравна инспекция открива вътрешноболнични инфекции, ръководството на хематологията обвинява тежките лекарства и диагнозите за смъртта на пациентите.

МЗ изпраща заключенията в прокуратурата. Там да решат престъпления или нарушения стават в хематологията. Вярвам, че изводите няма да са избирателни и няма да подминат всички по веригата.

Искам тези неща да се знаят. Затрупани сме от мръсни тайни. А мълчанието убива!“, написа преди часове в мрежата Миролюба Бенатова.

Всеки, който иска, може да намери и да гледа предаването й „Миролюба Бенатова представя – Нарушения или престъпления в хематологията“… в сайта на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар