Наталия Кобилкина заченала чак сега заради проблем от детството си!

Наталия Кобилкина заченала чак сега заради проблем от детството си!
Гласувайте за статията

Проблем с майка ѝ години наред пречел на Наталия Кобилкина да зачене!

Наталия Кобилкина години наред се е борила, за да забременее – разкрива в. „Уикенд“. Рускинята била напълно здрава и лекарите не виждали причина да не зачене. Въпреки това обаче тестовете за бременност, които си правела, винаги били с една линийка. Оказало се, че проблемът е психологически. Бил свързан с напрежение между нея и майка ѝ, натрупано още в детството – отбелязва изданието.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина едва забременяла

Специалистката в интимната област разкри преди 2 месеца, че с мъжа ѝ Такис очакват първата си рожба. Но тя скри от широката общественост колко години се е борила, за да стане майка. Говори се, че Наталия Кобилкина искала бебе още от първия си съпруг Делчо, но така и не успяла да забременее. Не е изключено именно фактът, че не станаха родители, да е в основата на тяхната раздяла преди 3 години. През 2017 г. рускинята сключи втори брак – с гърка Такис Дретакис. Този път решила да се заеме сериозно с проблема „деца“.

Кобилкина посетила руска психоложка и от нея разбрала, че проблемът ѝ е от психологически план. Навремето девойката била зависима от своята властна майка и това натрупало в нея подсъзнателен стрес. Оказало се, че травмите от тези вечни разправии са пречели на Наталия да забременее.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар