Никол Станкулова е преживяла истински кошмар покрай раждането!Голям стрес е преживяла Никол Станкулова

покрай раждането си. Преди дни синоптичката на Нова телевизия дари приятеля си Теодор с дъщеричка, която нарекоха Теа, но преждевременната й  поява изкара акъла на младата майка. [caption id="attachment_416758" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова е изживяла огромен стрес, но вече всичко е наред[/caption] Терминът на Никол бе към края на ноември. И с приятеля й, за когото се мълви, че вече е неин официален съпруг, очакваха да прегърнат бебе Стрелец. Напористата госпожица Теа обаче избра да се роди под зодиакалния знак на Скорпион и изплака на 11 ноември в Първа АГ болница "Света София".

Бебето обаче се е обърнало и се е наложило Станкулова да роди по спешност, и то със секцио, пише "Ретро". Всичко това стресирало настроената да ражда чак в края на месеца Никол.

Тя не скрила разочарованието си, че Теа не е изчакала термина си, тъй като желанието на майка й било да я роди по естествен път, а не с цезарово сечение. Синоптичката вече се е посъвзела от шока и прилага наученото в училището за бременни, което посещавала почти през всичките девет месеца, докато износвала дъщеря си. От суеверие обаче Станкулова щяла да изчака да минат 40 дни от раждането на Теа, за да оповести появата й. В социалните профили на Никол все още няма нито дума за инфарктното раждане. Станкулова е третата синоптичка на Нова телевизия, която излезе в майчинство тази година. Крак с момче повлече президентската съпруга Деси Банова-Плевнелиева, а след нея син роди и Гери Малкоданска.