Изписаха от болницата актьора Иван Ласкин!Актьорът Иван Ласкин вече

е изписан от Втора градска болница, където прекара повече от два месеца. Той бе откаран там по спешност в тежко състояние, а лекарите установиха напреднало чернодробно заболяване. [caption id="attachment_416820" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин тепърва ще трябва да се бори с алкохолната си зависимост[/caption] Наложи се тежко и продължително лечение, но за радост, Иван Ласкин вече е в стабилно състояние и най-накрая се е прибрал вкъщи.

Актьорът никога не е криел, че често прекалява с алкохола. Злоупотребата със спиртни напитки зачестила, след като Ласкин напусна трупата на Военния театър преди няколко години.

Тогава той възропта срещу ръководството на състава, репертоара. И дори се усъмни в таланта на повечето от режисьорите, пише вестник „Галерия“. В знак на солидарност заедно с него си тръгна и жена му Александра Сърчаджиева, която точно тогава изпълняваше повечето от централните роли в хитовите представления на трупата. Алекс постъпи на работа в „Сатирата“, а Ласкин се затвори вкъщи, отдаде се на срещи с приятели, лов и писане, като дори се готвеше да издаде книга с разкази и есета. Планираше да снима документални филми и дори участва в нова постановка, като влезе в образа на Иванов от едноименната пиеса на Чехов, но изявата му бе за кратко. Някогашният Васко да Гама от село Рупча тежко понесъл неотдавнашната смърт на баща си. В този момент започнал да търси утеха единствено в чашката, което довело до тежката криза отпреди два месеца. В арт гилдията са изумени как Алекс се справя в сложната ситуация и я определят за истинска героиня. Тя отказа единствено да се включи в репетиции за новото представление в „Сатирата“, но продължава да участва в останалите спектакли. В същото време е водещ в дневниците на „Биг Брадър“ заедно с Азис, а освен това се грижи сама за дъщеря им София, която вече е във втори клас. Ласкин пък навлиза във втория, не по-лесен етап на алкохола. Лекуващите лекари били категорични, че това е единствената спасителна терапия, която може да върне актьора към нормалния живот. Източник: hotarena.net