Веселин Плачков длъжник на Теца, виси със седем бона!Веселин Плачков е поредният

представител на артелита, който влиза в битка с парното. Оказва се, че актьорът имал колосални задължения към теца в родния си Плевен, които надхвърляли сумата от 7 хиляди лева. [caption id="attachment_417020" align="alignright" width="300"]Веселин Плачков Веселин Плачков с рекорден дълг към Теца[/caption]

Борча Весо трупал в продължение на години и все не му стигали парите да погасява сметките си навреме. Докато накрая не попаднал под строгата ръка на закона, а със случая му била ангажирана дори община Плевен.

Местната власт се самосезирала, защото преди време Плачков се измолил за общинско жилище, на каквито имат право социално слабите, което му било веднага подсигурено. Във въпросния апартамент в плевенския квартал „Сторгозия“ Веселин живял дълъг период от време и почти го смятал за свой. Имал идея, ако събере пари, да се спазари с общината. И да го вземе, кажи-речи, на безценица, пише "Ретро". Плановете му обаче пропаднали, а най-унизителният момент за артиста, изиграл Левски, бил, че задълженията му към „Топлофикация“ станали причина да влезе в дневния ред на Общинския съвет. Който обсъждал нарушенията му и взел решене да прекрати наемните си отношения с него. Актьорът смятал този акт за извиване на ръце и рекет. И твърдял, че в жилището му нямало радиатори, камо ли парно. Така Веселин увиснал с още един имот и в момента единственият покрив, който имал над главата си, бил моминският апартамент на половинката му Мариана Попова в София. Който е скромен като квадратура, а в него живеят те двамата, децата им от предходни връзки, както и новородената им дъщеричка. Малко преди да влезе в Къщата на „Вип Брадър“, стана ясно, че Веселин е бил напъден от вилата, която обитаваше, след скандал с дългогодишния си благодетел. Палатът, който мистериозен бизнесмен предостави на протежето си, жена му и децата им в едно от селата в Розовата долина, вече бил безлюден. А плановете на звездната двойка да се установи там завинаги пропаднаха. Финансовите затруднения, които изпитвали, принудили родилата преди само 2 месеца Мариана да се върне на работа. Певицата вече поемала участия, макар да не била във форма и трудно да съвместявала майчинството с професионалните ангажименти.