Тежка болест мъчи Боби Ръгбиста! (Виж през какъв ад минава гаджето на Никита)

Тежка болест мъчи Боби Ръгбиста! (Виж през какъв ад минава гаджето на Никита)
Гласувайте за статията

Боби Ръгбиста минава през истински ад

Кошмарът на Боби Ръгбиста е огромен. Борислав Борисов, по-известен като Боби Ръгбиста , е измъчван от години от ужасни паник атаки. Те се отключили след тежкото заболяване на баща му, който страда от рак.

Здравенякът системно преживява мъчителни кризи, съпроводени със силно сърцебиене, задушаване и чувството, че си отива от този свят, пише „България днес“.

Боби Ръгбиста

Боби Ръгбиста страда от тежка болест

За болестта на Боби и страшните й симптоми не съществуват лекарства. Нито има гаранция, че няма да се завърне пак, неочаквано.

„На път за Швеция, на магистралата в Германия – пълен блокаж от нищото, главата ми пламна, на гърдите все едно някой ми беше седнал, помислих, че съм чао!

Натиснах един от бутоните на sos постовете, които са разположени по магистралата. Линейка дойде за седем минути“, споделя Борислав.

Болестта не е смъртоносна, но поразява млади хора. И точните причини не могат да определят нито невролози, нито кардиолози или психиатри. Заболяването не е опасно, но е истински ад за този, който преминава през него.

„От панически атаки не се умира, но който не е минал през този ад – само той не знае как се оцелява…“, категоричен е Ръгбиста.

Боби Ръгбиста живее в Швеция, при своята любима Никита Джонсън, но често пътува до София. Причината е болестта на баща му.

По време на краткия си престой в Къщата Боби Ръгбиста сподели пред Стойко Сакалиев призна, че баща му се бори с рака. И дори се разплака от мъка по болния си родител.

Близки до обкръжението на Боби се притесняват, че покрай тежката болест на баща му и всички тревоги около него, той отново може да получи тежки паник атаки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар