Взрив: Бившият на Златка Райкова влиза в Биг Брадър! (Георги вади кирливите ризи на влюбените)

Взрив: Бившият на Златка Райкова влиза в Биг Брадър! (Георги вади кирливите ризи на влюбените)
Гласувайте за статията

Бившият на Златка Райкова – Георги Валентинов ще влезе в Къщата!

Последният бивш в живота на Златка Райкова, ще прекрачи прага на Къщата на Биг Брадър Моуст Уонтед тези дни. Това разкриха доверени източници от кухнята на медията преди минути.

Златка Райкова

Бившият на Златка Райкова ще подлуди нея и Благой Георгиев в Къщата

ММА боецът Георги Валентинов е приел да разклати ситуацията в шоуто с влизането си броени дни преди големия финал, пише hotnews.bg.

Както е известно Валентинов се оказа предаден едновременно от любимата си Злати, с която крояха планове за сватба и деца, както и от един от близките си приятели – Благо, който му отмъкна жената под носа.

За да секне още повече комфорта на новата светска двойка, Жоро се е навил срещу хонорар от 10 000 лв. Престоят му в Къщата в Нови хан ще продължи по-малко от ден. Време, през което той да разкрие истинската същност на любимата си и предателството й с футболиста.

Друга дискусия около Златка Райкова и Благой Георгиев е дали очакват първата си съвместна рожба.

В късното издание на Биг Брадър снощи продуцентите на шоуто вкараха в Къщата тестове за бременност. За тяхно нещастие обаче плеймейтката прецака и двата медикамента, които щяха да покажат дали очаква дете от спортиста.

Стана ясно, че по-късно блондинката все пак е успяла да направи тест, който се оказа отрицателен. Тя обаче се заинати да направи и втори като успя да подлуди всички съквартиранти под покрива на Къщата в Нови хан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар