Мариела Нордел избухна: Мазало е журналисти да стават пиари! (Виж още)

Мариела Нордел избухна: Мазало е журналисти да стават пиари! (Виж още)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел отново избухна в мрежата!

Чепатата кулинарка Мариела Нордел отново прикова вниманието в мрежата. Тя нагледно обясни що е това журналист и може ли да се „омеша” в пиар. Според нея тези понятия у нас жестоко се бъркали. Ето какво коментира къдрокоската:

Мариела Нордел

Мариела Нордел пак изригна в мрежата

„В БГ яко мешаме нещата – от мента и мастика правим „Облак“, от рекетьори и политика – ББ1,2 и 3, от журналистика и ПР – ??!…

Няма как журнлисти да стават ПР-и и обратното, щот се получава мазало, облак!

За пропусналите първи курс в университета ще повторя: Целта на журналистиката е да ИНФОРМИРА, ОБЕКТИВНО да отразява действителността!

Журналистиката няма право на позиция, на мнение и комуникацията е еднопосочна. Как се отразява обективно? – Като информацията се проверява от 3 независими един от друг източника!

Целта на ПР-а е да довежда до аудиторията посланието във вид и начин, който да обслужва интереса на поръчителя! Да има обратна комуникация и да инсинуира, въздейства! – Съвсем противоположното на журналистиката.

А, после, що имало облаци…. Ми, кат мешате ПР и журналистика!“, коментира в мрежата Мариела Нордел.

Гарантирано след тези си думи палавата готвачка може да си навлече куп ядове с представителите на двете въпросни гилдии. Както я познаваме обаче, сигурно е, че изобщо не й дреме кой какво ще й каже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар