Ричард Величков не признава за Розмари, въпреки че се виждат почти всеки ден!

Ричард Величков не признава за Розмари, въпреки че се виждат почти всеки ден!
Гласувайте за статията

Ричард Величков не иска да признае, че има нещо повече от приятелство с Розмари Тишер!

„Не съм гадже с Розмари. Между нас има едно приятелство, което ще остана завинаги“. С тези думи пред „България Днес“ Ричард Величков опроверга информациите, че има връзка със съквартирантката си в къщата на „ВИП брадър“ Розмари Тишер. Двамата поддържат контакт и се срещат много често, но не са интимни, категоричен е Мистър София.

Ричард Величков и Розмари Тишер

Ричард Величков не бил гадже с Розмари

„Срещаме се. Пием кафе. Нормални неща, които правят едни приятели. Не се крием от никого, защото няма нищо между нас“, обясни Ричи. Фитнес инструкторът подчерта, че никога не е имал сериозни спорове с Розмари. Според Величков излъчените кадри на шоуто са отрязани с цел да бъде показан скандал, който иначе не съществува.

„С нея бях най-близък в къщата – откровен е Ричард. – С Диона също се срещам. Създадох приятелство с нея. Другите съквартиранти не можех да ги дишам в къщата. Така че с тях нямам никакви отношения“. Величков не понася повечето бивши брадъри, тъй като те постоянно му се присмиваха по време на престоя в къщата. Гаврите с него вървят ден подир ден и той решава да не общува с тях, щом излезе от „ВИП брадър“. Ричард е доволен от представянето си в къщата. Въпреки че не успя да спечели риалити формата, той вади позитиви от престоя в брадъра. „Не бях изгонен. Излязох няколко дни преди големия финал. Можеше и по-добре да се представя“, подчерта Мистър София.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар