Погром: Фалира бутикът на Калина Кузманова, същото грози и Златка Райкова! (виж тук)

Погром: Фалира бутикът на Калина Кузманова, същото грози и Златка Райкова! (виж тук)
Гласувайте за статията

На Калина Кузманова не й провървя с дрехите!

Главната актриса в хитовия сериал „София ден и нощ“ Калина Кузманова, която играе Галя, в края на миналата година отвори собствен бутик. А сега разпродава артикулите на цена по-ниска от половината на предварително обявената стойност.

Калина Кузманова

Бутикът на Калина Кузманова фалира, Златка Райкова също пред загуба

Бутикът на Кузманова успя да провокира интереса на почитателите, които русокоската си спечели с участието в продукцията на Нова.

Истината е, че ангажиментите на снимачната площадка и честите разходки извън страната коствали голяма част от времето на Калина, чийто моден бранд останал на заден план.

Сега й се налага да разпродава всичко срещу сума, която вероятно ще покрие само вложените материали, пише вестник „Телеграф“.

Фалит предстои и за бранда на Златка Райкова, която тръгна също доста решително да се изявява като дизайнер. Поглед към продукцията й показва, че и тя е намалила драстично цените, надявайки се, че така ще спечели повече клиенти.

Всички по-скоро си пазарували от нейните дрехи, когато им мине сезонът, и ги намали със 50-70%. Райкова е започнала да произвежда все по-малко артикули.

Новите й модели, например, се състоят само от 4 визии, като две от тях представляват спортен екип, предлаган и в мъжки, и в женски вариант. За бизнеса й има шанс само ако си е направила читава реклама на стоката в текущия сезон на „Биг Брадър“.

Историята помни далеч по-гръмки фалити. Култовият попфолк изпълнител Радослав Петров – Радо Шишарката продължава да разпродава оборудването на кръчмичката в столичния квартал „Левски Г“.

В средата на тази година близки до певеца разкриха, че има сериозни финансови проблеми. Това била причината да обяви за продан инвентара и всичко, което е в приличен вид, на които искал общо 18 000 лева.

Първо място в звездните фалити заемат добрите колеги и приятели Азис и Десислава. Двамата успяха да отворят клуб, носещ името „Бели нощи“ в Студентски град. Откриването беше повече от грандиозно – толкова, колкото и закриването.

В големия ден двамата бяха поканили едни от най-известните изпълнители. Това бяха годините, в които Азис все още се обличаше като жена. За съжаление дискотеката не пожъна успех и дългогодишните дружки трябваше да затворят врати много скоро след това.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар