Андреа успя да изуми зрителите на Биг Брадър снощи!Половинката на Кубрат Пулев

- Андреа предизвика същинска революция с появата си като коментатор в студиото на Биг Брадър снощи. Тя бе там, за да защитава Благой Георгиев и Златка Райкова. Визията й обаче я превърна в сензация, каквато не е и очаквала. [caption id="attachment_417467" align="alignright" width="300"]Андреа Тези снимки на Андреа обикалят мрежата[/caption] От самолет личи, че Андреа на екран няма нищо общо с тази от снимките в мрежата и клиповете й.

Коментарите на зрителите бяха повече от жестоки като така и не се доказа кое измъчва певицата - хормонални проблеми или комплекси. Ето част от мненията на потребителите:

"Никита е пич и спрете да я обиждате на външен вид че като гледам Андреа... ми се дояде КОЗУНАК братче". "Тъкмо това щях да пиша, Андреа е станала трагичччно грознаа и отвратителна". "На Андрея цялото и лице е циментирано и подуто от филъри и ботокси". "Андреа е станала като прасенце! И с тия силикони на показ. Не мина ли вече тази мода... бъдете малко по-стилни бе “дами”. "Много се е загрозила Андрея, не знам кво става". "Андрея изглежда много зле, или е остаряла или цялата се е подула". "Какво се е случило с face-a на Андреа прилича ми на Дупе то на гудето". "Не можах да я позная... фотошопа в клипове е много, бе...". "Тя е така от години. Ама изнасилва режисьорите си да я разпъват по клиповете и като няма и участия - кой ще я види. Ся се е престрашила, явно добър хонорар са й дали". "Уважавам безкрайно много Кубрат Пулев, но започнах да се съмнявам в адекватността му при избор на половинка. Оставям на страни,че прилича на Peppa Pig, срещу природата сме безсилни, но ниското ниво на интелигинтентност не може да се скрие". "Та тя няма нищо общо с онова нежно момиче, което беше преди". "Ужас. По-зле от Никита изглежда". "Според мен от доста време си е такава, явно ползва прекалено фотошоп" - избухнаха потребителите в мрежата като се появиха и допълнителни снимки и колажи на певицата. Имаше обаче и по-умерени и благородни зрители, които заявиха, че съчувстват на Андреа ако има някакви хормонални проблеми. "Нека бъде здрава, не й се подиграваме! Просто да беше останала естествена и да не се преструва на съвършената жена. В крайна сметка не лъже останалите, а себе си. Обичай се такъв, какъвто си", заключват потребители. Попиляха Андреа в мрежата: Хормонални проблеми ли я мъчат, или комплекси?! (виж тук) - Снимка 2 Попиляха Андреа в мрежата: Хормонални проблеми ли я мъчат, или комплекси?! (виж тук) - Снимка 3