Калина Паскалева изля голямата си мъка… Болката й просто не стихва!

Калина Паскалева изля голямата си мъка… Болката й просто не стихва!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева страда от една огромна загуба!

Цяла година Калина Паскалева не може да се отърси от своята семейна драма. Тя е свързана със смъртта на дядо й, когото толкова много е обичала, научи Kliuki.bg.

Калина Паскалева

Калина Паскалева разкри голямата си болка

Журналистката, която наскоро се прояви като върл защитник на ГЕРБ, изля мъката си във Фейсбук. Там тя написа прочувствено слово.

„Сбъднах всичко, което ти обещах, дядо, но не трябваше да ме оставяш толкова рано. Още съм ти сърдита. Имахме толкова много неща да си кажем. Исках да ти разкажа всичко. Знам, че нямаше да ме пуснеш да отида до Ирак, но аз пак щях да тръгна. Както направих и за Сараево. На миналия ми рожден ден ти ме прегърна толкова силно, сякаш си знаел, че ще ме напуснеш завинаги. Ти беше гордост. Ти беше достойнство. Ти беше пример. Ти беше моят учител. Ти беше всичко. И оставаш незаменим. Обичам те. Продължавай да ме пазиш. Аз те нося в мен. Сякаш вчера бях при теб в болницата и лекарката ми обеща да живееш. А мина една година откакто те няма. Почивай в мир и продължавай да осветяваш пътя ми. Никога няма да те предам. И бъди спокоен, всеки, който се е държал недостойно с мен, е вън от живота ми – нали така ми заръча?“ – написа Калина Паскалева в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар