Мегз свали екстеншъните си и показа доста по-красива коса отпреди!Миглена Каканашева - Мегз

направи нещо, което никой не очакваше. Тя свали окончателно екстеншъните от главата си, за да покаже на всички собствената си коса. Коса, която преди време беше почти опадала от химии и процедури. За разлика от днес, когато дизайнерката се появи с чисто нова грива. [caption id="attachment_417853" align="alignright" width="253"]Мегз Мегз успя да направи чудо с косата си[/caption] Ето какво сподели самата Коко Шанел от Раковски за ампулите и останалите продукти, които не само предлага на пазара, но и ползва отдавна:

"Преди една година в къщата на Биг Брадър свалиха 8 реда екстеншъни от главата ми. И както всички видяхте - аз останах буквално без коса.

Вече ви разказах, че в онзи момент изпитах огромно разочарование и срам от това, че съзнателно съм унищожавала природните си дадености. Поддържайки един илюзорен образ за пред камерата и социалните мрежи. Разказах ви и как буквално там в онзи момент на камъка в градината на Нови Хан в болката си се заклех, че ще направя така, че никое момиче повече да не се срамува от това, че в суетата и нетърпеливостта си е унищожило естествената си красота. Така създадох продуктите ни за екстремен растеж и възстановяване на косата. Днес съм готова да сваля екстеншъните си отново на живо пред вас. И да ви покажа кaк аз успях да променя косата си. Ето ме без филтъри, перуки, екстеншъни, стикери или фотошоп. Аз успях да променя нещата за моята коса и създадох продукти, с които всяка от вас да може да направи същото! Ампулите ни срещу косопад/ за екстремен растеж на косата са с изключително силна формула. Съдържат Planoxia RG, което е последното нововъведение в борбата срещу косопада. Гарантирам ви, че косата ви ще започне да расте наистина много. Растежът на нова коса, обаче, е само едната страна на борбата за живота на вашата коса. Възстановяването и грижата са другата - старата ви коса трябва да бъде излекувана, а идващата нова да бъде подсилена навреме преди многото третиране да я унищожи. Затова създадохме още 3 продукта със същия тип много силна формула - маската ни за коса, шампоанът и флуидът ни с ултра кератинова формула, които да възстановят и подхранят косата ви. Те ще увеличат количеството кератин в косата ви и тя отново ще бъде здрава, лъскава и плътна", обяснява Мегз.