Христо Стоичков с черна прогноза за българския футбол!

Христо Стоичков с черна прогноза за българския футбол!
Гласувайте за статията

Христо Стоичков не ни вижда на футболната карта в скоро време!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков прогнозира, че националите ни ще могат да се класират на голям шампионат, когато всички отбори вече ще бъдат допускани до такива форуми.

Христо Стоичков

Христо Стоичков с тежки думи за българския футбол

Най-успешният играч в историята на футбола ни говори пред БНТ във Варна, където представи своята автобиография Историята, а стотици фенове се редиха на опашки за автографи и снимки със супер звездата.

„Крайно време е да се класират всичките отбори, за да се класираме и ние. Като играем квалификации, все нещо не ни достига. Но Петър Хубчев ще бъде един от тези, които ще бъдат изгорени. Както минах и аз, както мина и Мъри Стоилов, както мина и Пламен Марков. След Пламен Марков, които бяхме, останахме там – без развитие. Сега ще бъде и той изгорен, гледам и Краси, че и той надава вой и не му се издържа в българския футбол. Аз отдавна не гледам футбол“, заяви Стоичков, пише Dir.bg.

Камата беше част от отбора на България при последното му участие на световни финали. Това се случи преди 20 години във Франция.

През настоящия век „лъвовете“ така и не успяват да се класират на Световно. За последно бяха близо под ръководството точно на Стоичков преди 13 години, но се разминаха с Мондиала в Германия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар