Венета Райкова отвръща на критиците със „Завист“

Венета Райкова отвръща на критиците със „Завист“
Гласувайте за статията

Венета Райкова е решена да съсипе всички, които я критикуват!

След като стана Писател на годината, самочувствието на Венета Райкова се повдигна значително. Редом с това обаче към нея заваляха и един куп критики, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова

Венета Райкова започна „Завист“

Доста хора от общественото пространство се изказаха негативно за наградата й. Росен Карамфилов например сравни книгите й с кутийка „тик-так“. Венци Мицов също осмя водещата на „Папараци“.

Тя обаче очевидно не се трогва от всичките критики. Нещо повече, те са я вдъхновили да започне шестата си книга, която носи името „Завист“.

В нея ще се разказва за това как колегите и приятелите й са приели успехите й. Колко завист е трябвало да преглътне и как е успяла. Най-вероятно пак ще има герои, посветени на реални личности, но с променени имена.

„Днес е Игнажден, казват, че е много важно кой ще влезе първи в дома ни. Ами аз станах, пих кафе и гледам Музата дошла вкъщи! И седнах и пиша, пиша и толкова лесно никога не е било!! Шестата ми книга „Завист“ сама се пише!! Весели празници на всички, мир и любов да има в домовете ви!“ – сподели в мрежата Венета Райкова преди дни.

Блондинката не спира да провокира своите критици с хвалби към самата себе си и творчеството си.

„Отлично начало на деня!! И важно съобщение – поради рязко скочилия интерес към романите ми и свършили книги в някои книжарници да уточня, че от ранни зори правим всичко възможно, книгите ми да бъдат още до обяд доставени навсякъде!! Благодаря на търговския отдел на издателство „Ентусиаст“ за отличната работа!!“ – написа наскоро журналистката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар