Благой Георгиев се е взел за нещо наистина голямо?!Какво представлява снимката

на Благой Георгиев, с която той представя себе си във Вайбър? Икона на светата троица – Отца, Сина и Светия дух, пише сайтът HotArena. [caption id="attachment_418133" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев се взе за нещо наистина уникално[/caption] Бившият футболист се е взел на сериозно и смята себе си за светец. Във всички случаи намерението от куплета на Слави Трифонов от евъргрийна му „Едно ферари“: „Ако знаех само аз номера на Господ Бог, щях да му звънна… Щяхме да се разберем – аз за него, той – за мен, нещо да свършим“ вече е съвсем достъпно и изпълнимо!

Джизъса демонстрираше и в „Биг Брадър“ своята религиозност – всяка сутрин след събуждане, първото нещо, което върши, е да падне на колене и да изрече своята молитва.

Да не говорим за множеството му рисунки по тялото му, изобразяващи християнските символики. А дали на практика показа какво е научил от Библията и Християнството? От поведението на Благой видяхме, че към днешна дата на моменти той се опитва да бъде сравнително смирен и добър към хората около себе си, не им търси сметка за действията им, не е отмъстителен... Но до момента, в който не се намеси Златка и не започне да го подстрекава да се разправя с тях. А тя го прави през цялото време, та дори и след като излязоха от звездната къща. А това вади на показ истинското му лице, което се крие зад религиозната му маска...

От морална гледна точка, а Християнската етика би трябвало да е важен елемент от веруюто му, през годините се нагледахме на какво ли не от него. От прелюбодействие, през сребролюбие, до поругаването на брачната халка и невястата, чиято трайност би трябвало да е вечна.

Благой Георгиев с охота бяга от важни хора и сериозни обстоятелства, когато станат неизгодни и неудобни за него. Разваля приятелства заради жени, зарязва дами заради други такива и най-лошото – разваля семейства, в които е направил и оставил свои наследници. Непрекъснато се поддава на суетата и оставя да го води за носа. Публичната обидна закана, че ще „изкърти муцуната“ на Христина Витанова, родила първите му две деца и претърпяла куп разочарования и изневери от негова страна, още горчи и изобщо не граничи с претенциите му – че е религиозен човек. Всички помним как се е разтоварвал от връзките си – празнувайки финалите им във фолк заведенията. В момента Джизъса нищо не работи. Със Златка Райкова са се преместили в поредния луксозен дом, в който, за да живеят, ще плащат по 1100 евро месечен наем… По нейно настояване.

Доста "скромно"... Съседите им разказват, че лентяйствали по цял ден – не стават от леглото преди 12 и не излизат от вкъщи преди 14 часа… Същински богове!

За капак Благо търси отмъщение и иска да накаже всички, които сипят лоши думи по негов адрес и по този на поредната му жена. Очевидно се е взел за Бог и раздава божието си наказание, като чрез съд ще опита да сложи всеки на мястото, на което той смята че заслужава да бъде.