Валентин Кулагин изригна след като го сравниха с непознат мъж в мрежата!Гримьорът Валентин Кулагин

обиди момчето, което в мрежата бе обявено за него преди години. Както знаем, снимките се появиха преди месеци, когато хасковлията бе в Къщата на Вип Брадър. Явно сега материалът му е попаднал и той буквално изригна. Ето какво написа в профила си: [caption id="attachment_418153" align="alignright" width="300"]Кулагин Валентин Кулагин е бесен на сравнението с непознатия[/caption] "Не мога да повярвам, че от тази изключително измислена фантасмагория, сред вас има такива, които допускат, че това може да съм аз и чак ми задават въпроса! Истината е, че миналото и настоящето ми са толкова ЧИСТИ, че неинформираните писари не успяха да намерят ЕДНА мръсна моя история и затова им се наложи да си изфабрикуват зле скалъпени такива. Въображение поне имат, нищо, че са неграмотни, неуки и не могат да го изразяват добре.

ОТГОВАРЯМ НА ВСИЧКИ -> РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ТОВА НЕ СЪМ АЗ. НЯМАМ ЕДНА СХОДНА ЧЕРТА С ТОЗИ МАЙМУНЯК ОТ СНИМКИТЕ. Нямам НИКАКВИ пластични операции по лицето си, освен минимална корекция на носа ми.

НЯМА КАК преди 10 години да съм изглеждал с 20 години по-стар. Освен това, както всички знаят и виждат - имам очи, които няма как да бъдат сбъркани, нито забравени. Отдавна съм наясно, че драскачите във "Флагман" са изключително неграмотни и продажни (мои познати са си поръчвали статии при тях срещу една вечеря в евтин, бургаски ресторант). Даже и пари не се чувстват достойни да вземат. Работят колкото да не умрат от глад. Но сега разбирам, че дори и лъжа не могат да изфабрикуват, така че да изглежда достоверно. Много жалко. В случая те няма как да ме очернят, а само да покажат липсата на "журналистическо" ниво. Ние отдавна сме спряли и да очакваме такова, при повърхностната, онлайн, анонимна.. писарщина. Петнят собствената си репутация, въпреки че изглежда това не ги притеснява - защото те такава и нямат. Работещите там дори не са и учили по специалността. Защо им се позволява да пишат, след като не могат? Толкова ли нямат пари да си наемат качествени кадри?! Ниско падат и всички останали сайтове, които преписват дословно такива пълни идиотщини, които и за малко дете са ясни лъжи. Само защото трябва да си напълнят сайта и каретата с определена бройка новини, за да си оправдаят мизерните заплати. С нетърпение очаквам да се появи някоя независима и необслужваща конкретни интереси, медия, която да изпъкне сред другите, с това че разбива измамния хайлайф панаир, но с истински факти и твърдения. Уви, такава си нямаме. И нека им кажа нещо - моите социални профили са по-посещавани и четени от сайтовете им. Трибуната, с която разполагам е по-голяма и по-силна от тяхната. А армията от хора, които ми симпатизират - многобройна", заяви Валентин Кулагин в мрежата.