Нещастна Коледа за ДесиСлава, певицата се раздели с бащата на бебето си!

Нещастна Коледа за ДесиСлава, певицата се раздели с бащата на бебето си!
Гласувайте за статията

ДесиСлава вече не е с Благой Нейденов!

ДесиСлава и Благой Найденов са се разделил и не делят един покрив от близо две седмици, пише HotArena. Двамата са прекратили връзката си много неочаквано.

ДесиСлава и Благой Найденов

ДесиСлава и Благой не са заедно на Коледа

Пайнерката се е изнесла от собствения си апартамент в София и се е отправила към Пловдив, заедно с бебето Борис, където живее родителката й.

Мълвата гласи, че Деси е взела решението за разлъката, но не е ясно поради каква причина, съобщи ПИК. Това е огромен удар за нея, тъй като се надяваше, че този път връзката й ще оцелее.

Най-вероятно става дума за съществената разлика във възрастта на двамата. Благо е със 17 години по-млад от певицата и с около 5 по-голям от първия син на блондинката.

Има вероятност боксьорът да е изневерил на певицата. Откакто тя забременя и напълня драстично, се говори усилено, че той й слага рога с различни хубавици на неговата възраст.

Деси успя да свали голяма част от натрупани килограми, след като роди, но това не изглежда все още достатъчно. Благой пък се радва на отлична физика, тъй като е боксьор. Това може да е повлияло на сексуалния им живот и да се е стигнало до раздялата по този начин.

Припомняме, че ДесиСлава до момента не е успяла да задържи нито един мъж в живота си. Въпреки че наглед характерът й е доста лек, явно у нея има нещо, което не се нрави на мъжете. Счита се, че това нещо е нейното свободолюбие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар