Веселин Маринов и любовницата му мъкнат детенцето по задимени кръчми!Малко момченце на 7 годинки

е подложено на тормоз да издържи на ритъм като на възрастен човек. И то какъв само ритъм! Кръчма след кръчма, цигари, алкохол, пиянска обстановка. И през цялото време около него да се навърта.... Веселин Маринов! [caption id="attachment_418256" align="alignright" width="200"]Веселин Маринов Веселин Маринов и любовницата му разбуниха духовете[/caption]

Не, това не е сценарий от коледен филм на ужасите, а самата грозна действителност. Детето е малкият син на Веселина Пеева. Която е гадже на най-известната машина за производство на песни и пот в България - Веско Маринов.

А разкритието за гаврите над малчугана дойде от братовчедката на Пеева - Емилия. Тя е циганка от Добрич, намерила начин да изкара някой лев като приемен родител. И е върл фен на Веско и Веска. Ромката е Фейсбук фурия и пуска снимки на влюбената двойка. И така преди дни Емилия публикува ново фото, на което Маринов позира с Пеева и сина й. Ако си мислите, че снимката е правена в детски клуб, много грешите. Разбира се моментът е увековечен в кръчма. Според сайта HotArena заведението е в Бургас. Безотговорността на вип двойката е пословична. През лятото на тази година певецът и бившата сервитьорка от Добрич бяха подложили малчугана на силна серия "забавления". Детето беше принудено да присъства на две нощни участия на Маринов, банкет в Разлог и да гледа на живо цинично шоу на комици в Пловдив. Именно след този случай в Агенцията за закрила на децата беше подаден сигнал. Но от чиновниците нямаше адекватни мерки. Явно традициите продължават и сега, видимо от снимката. Пеева има съдебно разрешение да взима детето си при нея я точно определени дни в месеца. И вместо като нормална майка да му обърне внимание, да го възпитава, да участва в обучението му, малчуганът е развеждан като атракция към шоу програмите на Маринов.

Фотото издава и още нещо. Веско и Веска са заедно. Това слага край на слуховете, че двамата са се разделили и той е забил някакво младо гадже.

Единственото което Маринов е забил е нов пирон в нервите на родителите си. Майката на трубадура е твърдо против връзката му с Пеева. И дори публично излезе информация, че я е наричала "уруспия“ , която е зарязала децата си, за да курварства със сина ми". Според близки на Веселин Маринов и трагичната кончина на баща му е свързана и с нервите, които човекът е имал покрай личния живот на сина. И той е бил против връзката му със сервитьорката. "Тази Коледа за мен ще е различна, защото един много скъп за мен човек го няма. Знам, че баща ми сега не иска да плача, но няма как да не се сетя за него на този празник", това каза през сълзи Маринов на Коледния си концерт в НДК преди дни. А на първите редове ухилена до уши е седяла и Пеева. Интересен факт е, че дори и най - добрия приятел на певеца политика Цветан Цветанов не дойде на концерта му в НДК. Според съпартийци на Цветанов той също бил против падението в личен план на трубадура.