Уош МС призна: Скъсахме с Мария, оставаме приятели! (Виж истинската причина)

Уош МС призна: Скъсахме с Мария, оставаме приятели! (Виж истинската причина)
Гласувайте за статията

Уош МС е скъсал с гаджето си

Уош МС вече не е с любимата си Мария.Победителят на Биг Брадър вече не е с голямата си любов. 34-годишният рапър сам призна за края на връзката си с Мария.

Уош МС

Уош МС скъса с Мума

„Разбрахме се да си останем приятели и затова ми е мъчно. Но тя е по-малка и не иска брак, а пък аз съм готов да имам дете“, сподели Иванов.

Синът на големия актьор Иван Иванов сподели, че от няколко години са заедно с Мария. Двамата обичат да пазаруват заедно, да се забавляват и се виждат често, но момичето се страхувала от по-сериозна крачка.

Мария Коцева е внучка на актьора Борис Луканов. Въпреки това красавицата не избира артистичната професия, а е студентка по „Педагогика” в СУ. Въпреки това Мума, както я наричат приятелите й, се движи изключително в артистимчни среди.

Говори се, че в началото на декември миналата година тя приела годежен пръстен от веселия музиканти. Двамата заедно гостували на родителите на рапъра в село Оборище, Панагюрско за коледните празници.

Отношенията му с красавицата се развиват главоломно въпреки огромната разлика въ възрастта- Уош Мс е на 34 години, а тя на 22.

Близки до двойката споделят, че знаят за годежа им, но никой официално не иска да сподели нищо.

Най-интересното е, че човекът, който запознал музиканта с Мума била бившото гадже на Стефан Иванов-Радина Кърджилова. С нея Уош Мс имаше почти деветгодишна връзка.
Музикантът въртеше любов и с Луиза Григорова, с която също се раздели.

Шампионът от Биг Брадър смята да даде част от хонорара си за пътуване. С останалите пари ще закупи техника, за да прави това, което желае в музикален план. Той е категоричен, че няма да работи с никаква музикална компания, а ще се развива напълно самостоятелно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар