Пластичен хирург се изгаври със Стефка Костадинова!

Пластичен хирург се изгаври със Стефка Костадинова!
Гласувайте за статията

Стефка Костадинова е неузнаваема след поредното посещение при пластичния хирург.

Шефката на Олимпийския комитет Стефка Костадинова смая присъстващите с визия на церемонията „Спортист на годината“. На снимките се вижда, че лицето й е неестествено увиснало от филърите и ботокса, а очите й едва стоят отворени заради многото операции за повдигане на клепачите.

Стефка Костадинова

Стефка Костадинова е неузнаваема заради пластиките по лицето си

„Не можах да я позная! Какво е направила с лицето си? Стои замръзнало“, коментират изявени родни спортни легенди. Близки до суетната Костадинова разкриват, че тя се е пристрастила към пластиките. Нейни подчинени в Олимпийския комитет разкриват, че тя през 2-3 седмици посещава козметични салони в търсене на вечна младост.

Въпреки че вече е на 53 г., Стефка не мисли да се предава пред старостта. Отдавна лицето й няма нищо общо с визията й от преди години, която я класираше сред най-привлекателните спортистки.

Сега е само ботокс и хиалурон, скулите й са като на китайка, а носът й едва се забелязва

Вманиачаването й по пластиките започна още през 2005, когато махна запазената си марка – бенката на бузата, и си направи лифтинг. От тогава Костадинова е лягала под ножа поне 5-6 пъти. А причината е желанието й да изглежда добре за втория си съпруг – бизнесмена Николай Попвасилев, предават от „Ретро“.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар